Disainer Kristian Steinberg: Meghnan Markle'i kleit oli kiirustades tehtud ega istunud pruudile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: SCANPIX

Catherine Middletoni ihudisaineri Emilia Wicksteadi arvates ei olnud Meghan Markle'i välimus pulmades ideaalne, sest e sines mitmeid vigu. Wicksteadi arvates oli suurim probleem Meghani kleit, kirjutas Mirror. Ka Eesti disainer märkas Meghnan Markle'i pulmakleidis mitmeid vigu.

Ihudisaineriga sarnasele arvamusele jõudis  ka Londonis tegutsev Eesti moedisainer Kristian Steinberg, kelle sõnul oleks kleit saanud olla parem. Kleit ei istunud Meghanile disaineri sõnul eriti hästi.

«Rinnust ja taljest oleks pidanud rohkem sisse võtma ja varukad ei hoidnud korrektselt» seletas disainer TV3le tehnilisi peensusi. Kuidas selline asi siis juhtuda sai? «Äkki neil läks kiireks?» pakub Steinberg ja meenutab, et kleit tehti valmis Pariisis.

Kuid stiililt oli kleit Steinbergi sõnul fantastiline. «Miks mitte panna tagasihoidlik kleit Meghanile, kes ise nikuinii on Hollywoodi staar,» tõdeb disainer.

Prince Harry ja Meghan Markle laulatus St George'kabelis  Windsori lossis
Prince Harry ja Meghan Markle laulatus St George'kabelis  Windsori lossis Foto: Pool / Reuters
Kristian Steinberg.
Kristian Steinberg. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Vaata videot kristjan Steinbergiga SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles