Suur galerii: pisarateni liigutavas laululahingus selgusid staarisaate superfinaalistid (5)

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti otsib superstaari» hooaja eelviimase saates selgus, kes astuvad järgmisel nädalal üksteisele vastu suures finaalsaates. Esimene superfinalist on Sissi Nylia Benita ja teine on Uudo Sepp. Palju õnne! Rahvahääletuse tulemusena langes välja aga Merilin Mälk.

Lisaks osalejatele oli ärevus sees ka pühapäevase saate kohtunikel, sest astusid just nemad koos finalistidega lavalaudadele duetti laulma. Lisaks duettidele esitasid finalistid  ka televaatajate soovitatud lood. Piilu galeriist, millised emotsioonid möllasid stuudios. 

Merilinile soovitasid fännid esitamiseks Christina Aguilera 2006. aasta menuhitti «Hurt». Kohtunikest pandi Merilin Mälk aga paari Koit Toomega, kelle laul «Mälestused» ka täna esitusele tuli. Raske oli nende kahe vahelist lavakeemiat mitte märgata. 

Paraku pidi talendisaates suure arengu läbinud Merilin täna saatest lahkuma. Kuulame meenutuseks üht «Nöpsiku» varasemat esitust:

Sissi Nylia Benita esitas koos Mihkel Rauaga duetina lugu «Sõidulaul». Muuseas Mihkel Raua isa kirjutas selle loo. See esitus oli lihtsalt vapustav. 

Televaatajate soovitustest kõlas täna Sissi esituses võimas Rag’n’Bone Mani menulugu «Human».

Uudo Sepp oli end seekord paari võtnud Eda-Inesega ning üheskoos lauldi Inese lugu «Kustutame vead». Televaatajad aga valisid Uudole Ed Sheerani raadiohiti «Castle on the Hill».

Seekord oli lahkumine raskem kui kunagi varem, sest superstaari tiitel on juba peaaegu käega katsutav!

Superstaarikohtunik Ines on igatahes viimasteks voorudeks valmis:

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles