Jalgpallifännid sotsiaalmeedias: Liverpooli mängijad käitusid väravavaht Kariust eirates matslikult

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loris Karius
Loris Karius Foto: Sandi Fiser/Sportida/SIPA / Sandi Fiser/Sportida/SIPA/Scanpix

Sotsiaalmeedias on agaralt kommenteeritud möödunud laupäeval, 26. mail Ukrainas Kiievi olümpiastaadionil toimunud Meistrite Liiga finaalmängu, mis oli Liverpooli väravavahi Loris Kariuse jaoks totaalne põrumine.

Nii jalkafänne kui teisi ärritas, et miks kaotuse osaliseks saanud Liverpooli mängijad ei läinud oma väravavahti lohutama, olles ise ka mängu ajal vigu teinud.

Liverpooli väravavaht Loris Karius
Liverpooli väravavaht Loris Karius Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON / imago/Sven Simon/Scanpix

«Liverpooli mängijad käitusid väga matslikult, kuna ei läinud väravavahti lohutama. Nii mõnigi neist oleks Kariuse vist tahtnud ära lintšida, » kommenteeriti juhtunut.

Liverpooli väravavaht Loris Karius
Liverpooli väravavaht Loris Karius Foto: David Klein / imago/Sportimage/Scanpix

Liverpool kaotas Madridi Realile 3:1 ning esimene värav, mille lõi teise poolaja alguses Reali Karim Benzema, oli Kariuse kõige suurem viga, sest Benzema oli õigel ajal õiges kohas kui Liverpooli värvavaht palli taas mängu hakkas panema.

Järgmine sünge hetk Kariuse jaoks oli 64. minutil kui vaevalt sisse toodud Reali mängija Gareth Bale tegi lausa ideaalse löögi, mis kenasti Liverpooli väravasse läks.

Liverpooli väravavaht Loris Karius ei suutnud tõrjuda Madridi Reali Garteh Bale'i teist väravat
Liverpooli väravavaht Loris Karius ei suutnud tõrjuda Madridi Reali Garteh Bale'i teist väravat Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images/Scanpix

Bale tegi 82. minutil kauglöögist veel ühe värava ja siis oli asi kindel, et Madridi Real on võitnud.

Kohe pärast lõpuvile langes Karius värava ees murule, kuid keegi ta meeskonnast teda lohutama ei läinud.

Loris Karius
Loris Karius Foto: Sandi Fiser/Sportida/SIPA / Sandi Fiser/Sportida/SIPA/Scanpix

Liverpooli endine staarkaitsja Mark Lawrenson kritiseeris meeskonna nüüdseid mängijaid karmisõnaliselt: «Seda oli kohutav vaadata, kui Liverpooli väravavaht Loris Karius üksinda jäeti. Madridi Reali mängijad olid esimesed, kes teda lohutama läksid, siis tulid Liverpooli treeneid. Kariuse meeskonnakaaslased oleks pidanud näitama üles solidaarsust ja minema vigu teinud värvavahile paar head sõna ütlema, kuid nende käitumine oli alla igasuguse moraali piire».

Liverpooli väravavaht Loris Karius ja Madridi Reali kaitsemängija Nacho
Liverpooli väravavaht Loris Karius ja Madridi Reali kaitsemängija Nacho Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON / imago/Sven Simon
Liverpooli värvavaht Loris Karius koos Liverpooli väravavahtide treeneri John Achterberg ja Madridi Reali äärepoolkaitsja Gareth Bale'iga
Liverpooli värvavaht Loris Karius koos Liverpooli väravavahtide treeneri John Achterberg ja Madridi Reali äärepoolkaitsja Gareth Bale'iga Foto: Nick Potts / PA Wire/PA Images/Scanpix

Sotsiaalmeedias on Liverpooli mängijate matslikkust ka pilgatud, kaasa arvatud selle meeskonna tunnuspala «You’ii Never Walk Alone» (Sa ei liigu kunagi üksinda).

«See pala enam ei kehti, sest Karius jäeti oma meeskonna poolt üksinda,» teatati sotsiaalmeedias.

Liverpooli väravavaht Loris Karius ja Madridi Reali äärepoolkaitsja Gareth Bale
Liverpooli väravavaht Loris Karius ja Madridi Reali äärepoolkaitsja Gareth Bale Foto: Phil Noble / Reuters/Scanpix

Veel öeldi, et kõike ei saa Kariuse süüks panna, vaid Liverpooli mängijad peaksid esmalt endale näkku vaatama ja siis näpuga näitama hakkama.

Karius palus pärast karmi mängu pisarsilmil Livrpooli fännidelt vabandust.

Loris Karius
Loris Karius Foto: David Klein / imago/Sportimage/Scanpix
Liverpooli väravavaht Loris Karius
Liverpooli väravavaht Loris Karius Foto: Bernd Feil/M.i.S. / imago/MIS/Scanpix

Madridi Real ei ole Meistrite Liiga finaalmängu kaotanud alates 1981. aastast ja nad on 21. sajandil esimene meeskond, kes on saanud Meistrite Liiga kolm finaalivõitu järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles