GALERII Nukker vaatepilt! ERKI moesõu aftekal andis tooni tühjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noblessner Shipyardis toimus 31. korda legendaarne ERKI Moeshow, millele järgnes ametlik järelpidu. Kuigi piltide järgi tundub, et järepidu kukkus justkui läbi, kinnitavad ERKI korraldajad, et rahvast oli korralikult ning mitmed külastajad tiksusid lausa hommikutundideni.

Noorte disainerite moedemonstratsioonile järgnes samas asukohas ka järelpidu, kus esines rohkelt noori ja andekaid eesti artiste. 

Pidu väisanud inimeste sõnul oli üritus üsna inimtühi ning rahvast oli väga vähe. «Juba kuskil poole kahe paiku oli inimesi väga vähe jäänud,» sõnas üritust väisanud Postimehe fotograaf.

«Korraga tantsis ehk kolm inimest korraga. Ka baar oli üsna tühi. Tundus, et rahvast seal eriti ei käinud,» lisas teine peokülaline.

«Peo kvaliteeti ei määra korraldajate arvates mitte inimeste arv vaid see, kes seal on ning milline on üldine õhkkond,» sõnas ERKI Moeshow 2018 meediatiimi juht Marion Leetmaa.

«Viimased peolised olid Noblessner Shipyardis veel varajaste hommikutundideni ning vahetult enne päikesetõusu avati ka merepoolne suur uks, mis pani peole mõnusa punkti,» kinnitas ta Elu24le.

«Meile teadaolevat pidasid külalised, kes peol lõpuni viibisid, üldist atmosfääri ja olustikku väga heal tasemel olevaks - ei tule just tihti ette kui nii võimsates ruumides hommikutundideni pidu saab pidada. See on samas ka põhjuseks, miks rahvast peol võis vähe tunduda - ruumid on tõeliselt suured ja mahukad. Korraldusmeeskond on rõõmus ning tunneb, et kõik läks väga hästi,» kinnitas Leetmaa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles