GALERII: superstaar Leontjevit tuldi kuulama isegi Pärnust ja Tartust, melomaane tervitas aga haudvaikne jäähall

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaa megastaari Valeri Leontjevi kauaoodatud kontsert Tallinnas jäi tehnilistel põhjustel ära, ent kahjuks polnud kõik pileti ostnud inimesed uudisega kursis ning saabusid eile lootusrikkalt Tondiraba jäähalli. 

Umbes sadakond tusast Leontjevi fänni ootasid eile jäähalli juures, et saada osa suurepärasest kontsertelamusest. Kohapeal käinud Limoni toimetuse sõnul oli inimesi kohale tulnud ka mujalt, näiteks Pärnust ja Tartust. 

Naised olid end Venemaa megastaari jaoks korralikult üles löönud: uhked rõivad ja soenguid ning muidugi viimseni lihvitud meik. Paljud inimesed sõitsid kohale lausa mitu tundi, mistõttu oli ebameeldiv vahejuhtum nende jaoks eriti solvav. 

Tondiraba jäähäll jäi eile täiesti suletuks ja kogu informatsioon oli kleebitud ukse peale. Infolehtedel oli kirjas, et Tondiraba jäähall ei vastuta kontserdi ärajäämise eest, sest jäähall oli vaid ürituse toimumiskoht. Samuti oli seal info, mida teha kasutamata jäänud piletitega ning kuidas mitte oma rahast ilma jääda.

Postimehe venekeelne meelelahutusportaal Limon tegi nördinud inimestega ka intervjuu, mida on võimalik vaadata SIIT!

Valeri Leontjevi kontsert pidi toimuma eile, 28. mail Tondiraba jäähallis. Piletilevi kodulehele tekkis aga info, mille kohaselt jäi üritus ära. Samuti oli seal kirjas, et pileteid saab ümber vahetada teiste TCC (Tallinn Concert Club) ürituste vastu või kui see pakkumine ei sobi, saab pileteid tagastada alates 28. juunist. Samuti vabandas korraldaja tekkinud ebamugavuste pärast. 

Popstaar Leontjev võttis omakorda sõna sotsiaalmeedias, kus süüdistas korraldajaid. «Kurvastada pole vaja, näeme teiega veel teistel kontsertidel Balti riikides. Selle põhjus on kahjuks üsna banaalne - korraldajad on ebaprofessionaalsed. Asja korraldav isik ei suutnud täita oma kohustusi ega suutnud ette valmistada vajalikku varustust ei heli ega muu tarbeks. Meie aga ei saa teha kontserti nii, et nõuetekohane kvaliteet pole tagatud. Siirad vabandused selle eest,» kirjutab ta. 

Leontjev lisab, et kahjuks pole neil endil õigus kontserte Euroopa Liidus organiseerida, mistõttu tuli neil pöörduda kohalike korraldajate poole. Muusik märgib veel, et sellist asja pole neil varem Euroopas ette tulnud ning loodab, et inimesed saavad piletiraha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles