Liis Lemsalu asendab mootorituurid muusikaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu. Eesti popmuusika auhinnagala Kuldne Plaat 2018
Liis Lemsalu. Eesti popmuusika auhinnagala Kuldne Plaat 2018 Foto: Konstantin Sednev

14. juulil, peale Shell Helix Rally Estonia autoshow lõppu astub Tartu Laululaval üles meie säravamaid lauljannasid Liis Lemsalu. Bändiga koos esineva Liisi järel vallutab lava Venemaa superstaar Nyusha. 

Mõlemad artistid panevad väärika muusikalise punkti sellaastasele suurimale autovõistlusele Eestis - Shell Helix Rally Estonia 2018.

Shell Helix Rally Estonia 2018 on Baltikumi suurim autospordisündmus, mis toimub 13.-15. juulini Tartus, Otepääl, Elvas ja Lõuna-Eesti teedel. Üritus on Eesti ja Läti autoralli meistrivõistluste etapp ning FIA European Rally Trophy etapp.

Stardis on WRC sarjast tuttavad ja kiired sõitjad nagu Hayden Paddon Hyundai i20 WRC autoga ja Craig Breen Citroen C3 WRC autoga. Kokku on starti oodata 150 sõitjat üle Euroopa. Laupäeval, 15. juulil sõidetakse enne ralli ametlikku kontserti publikukatse Tartu Lauluväljaku ümbruses.

Vaata, mida ütleb Liis Lemsalu:

Liis Lemsalu videotervitus - Shell Helix Rally Estonia 2018 ametlik kontsert from Rally Estonia on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles