Pärnu linnavalitsus otsib koorifestivalile vabatahtlikke

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored saavad teha suvisel koorifestivalil vabatahtlikutööd. Pildil Rapla noortekoor Mitte-Riinimanda.
Noored saavad teha suvisel koorifestivalil vabatahtlikutööd. Pildil Rapla noortekoor Mitte-Riinimanda. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kutsub 9.-17. juulil toimuva rahvusvahelise laste- ja noortekooride festivali “Europa Cantat Junior 6” korraldusmeeskonda vabatahtlikke noori, kes soovivad abistada suurfestivali ettevalmistustöös ja läbiviimisel.

Linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna haridusnõuniku Katrin Uutsalu teatel otsitakse 15-19aastasi positiivse ellusuhtumisega kohusetundlikke noori kooride saatmisel, töötubade koordineerimisel, toitlustamise korraldamisel ja kontserdipaikade administreerimisel.

“Pakume praktilist kogemust suurürituse korraldamisel, eritunnusega festivalisärki, lõunaeinet festivaliperioodil, lõbusat ja rahvusvahelist seltskonda ning uusi sõpru,” lubas Uutsalu. “Abiline omandab sertifikaadi osalemise eest vabatahtlikus töös.”

Lisainfot saab Pärnu linnavalitsusest.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles