Vaata, millist elu elab miljonärist vallaline Dubai prints

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai kroonprints Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum
Dubai kroonprints Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum Foto: Caro / Sorge / Caro / Sorge

Eralennukiga Tallinnasse saabunud ropprikas Dubai prints Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum elab oma kodumaal Dubais tõeliselt luksuslikku elu, kuid armastab sotsiaalmeedias pigem ekstreemseid seiklusi ja armsaid hetki jagada. Instagramis on mehel 6.4 miljonit jälgijat. Piilu, kuidas avaldub printsi elustiil sotsiaalmeedias.

36 aastane Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum on Araabia Ühendemiraatide Dubai kroonprints. Kroonprintsiks sai ta kümne aasta eest. Ta mitmete heategevusprojektide patroon, tegeledes aktiivselt ka majandusega.

 

#epsom 2.6.2017 #horseracing

A post shared by Fazza (@faz3) on

 

? #travel ??

A post shared by Fazza (@faz3) on

174 cm pikk ja tippvormis prints huvitub mitmest spordialast: ratsutamisest, jalgrattasõidust ja sukeldumisest. Lisaks harrastab prints kaamelite võiduajamist ja sportautode võidusõitu. Prints kasvas peres, kus tegeleti palju ratsutamisega. Hobustega on Araablastel läbi ajaloo eriline hingeline side olnud. Lapsepõlvehobist on seega saanud alguse printsi tippsportlase karjäär. Ta on osalenud paljudel rahvusvahelistel ratsutamisvõistlustel ja võitnud kõrgeid kohti:

 

Stay tuned for the second part of our cave diving experience!

A post shared by Fazza (@faz3) on

 

Right way to start the day! ? ? صباح الخيل

A post shared by Fazza (@faz3) on

Printsil on silmipimestav luksusautode kollektsioon, kuid sotsiaalmeedias jagab ta pigem armsaid ja põnevaid hetki oma elust.

 

Life in #MyDubai #Desert #City ?

A post shared by Fazza (@faz3) on

Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum armastab näiteks väga loomi ja lapsi:

 

#goodmorning ?? 20.3.2017 #صباح_الخير

A post shared by Fazza (@faz3) on

 

Thank you ??Noora ❤️

A post shared by Fazza (@faz3) on

Ta on õppinud Londoni majanduskoolis majandust ja rahvusvahelisi suhteid. 

 

Kodumaal on ta ka tuntud romantiliste ja patriootlike luuletuste kirjutajana, need on rahva seas väga populaarsed. Kodumaal tuntakse poeedinime Fazzaa3 all. 

Dubais toimub 2020. aastal maailmanäitus. Kroonprints Hamdan läks pärast seda, kui Dubai sai selle sündmuse korraldamise õiguse, maailma kõrgeima hoone Burj Khalifa kõrgeimale korrusele Araabia Ühendemiraadi lippu lehvitama. 

 

#Skydeck #Chicago

A post shared by Fazza (@faz3) on

Kodumaal on prints ka tuntud romantiliste ja patriootlike luuletuste kirjutajana, need on rahva seas väga populaarsed. Tema poeedi nimi on Fazzaa3.

 

17.9.2014

A post shared by Fazza (@faz3) on

 

#Ramadan ? #رمضان

A post shared by Fazza (@faz3) on

Kas Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum näol on tegu tõelise unistuste printsiga Araabiast, otsustage ise. Fännide tehtud ülistavaid videosid printsi elustiilist näete SIIT: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles