Nõid Anete armutaroskoop juunikuuks: suhetes tuleb ette palju petmisi ja reetmisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Anete
Nõid Anete Foto: Facebook

Menusaatest «Eesti selgeltnägijate tuleproov» tuntud nõid Anete hoiatab, et ees ootab raske kuu armusuhetes: esineda võib rahutust ja petmisi. 

Juuni tuleb paljudele keeruline. Tekivad vahelesegamised ja ülelöömised. Õhkkond suhetes on kõikidel tähemärkidel närviline, sest inimesed ise ei tea, kuhu nad täpsemalt välja jõuda soovivad.

Need, kes on nõus võitlema, võivad tuua endale sellega kaasa palju head, aga ka palju halba karmat, hoiatab Anete. Ülekohus tuleb inimeste ellu ja suhetesse nõia sõnul juunis pahatihti eelmisest elust teatud karmatasakaaluna. 

Ka tööl on palju sebimist, muutusi, infoliikumist ja üldiselt tööalast ringi liikumist. Inimesed tahavad rohkem vabadust, mitte istuda 9-17 kontorites. Juunis algab uus ajajärk, mil inimesed ei tähtsusta enam raha üle ja hindavad hoopis uusi ideid. Selline lähenemine kestab nõid Anete sõnul lausa seitse aastat.

Üldiselt asjad ei liigu Anete taroskoobi järgi suvel nii kiiresti, kui inimesed sooviks. Tekib ootamatusi, kuid sügisel kerkivad taas püsivuse märgid pinnale ja rahutuse asemele saabub selgus.

Iga kuu alguses jagab nõid Anete «Seitsmestes» oma nägemust algavast kuust. Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Ta on ennast nii palju arendanud, et julgeb abi pakkuda ka teistele ja tema spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid.

Vaata, mida ennustavad nõid Anete maagilised tarokaardid juunikuuks armastuse, suhete, töö ja raha osas SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles