VIDEO Teleevangelist tahab kiiret superlennukit: isegi Jeesus ei kasutaks tänapäeval eeslit (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dassault Falcon 7X
Dassault Falcon 7X Foto: Pascal Rossignol / Reuters/Scanpix

Maailma kristlikes ringkondades tuntud ameeriklasest telejutlustaja Jesse Duplantis teatas oma jüngritele, et tal on vaja jumala sõnumi maailma viimiseks väga kiiret äriklassi eralennukit Dassault Falcon 7X-i.

See kolme mootori ja digitaalse lennujuhtimissüsteemiga lennuk, millesse mahub kuni 16 reisijat ja mis võib lennata kuni 953 kilomeetrit tunnis, maksab 54 miljonit dollarit (46,3 miljonit eurot), teatab usatoday.com.

68-aastase Duplantise teatel konsulteeris ta lennuki küsimuses jumalaga ja jumal sõnas talle, et tal tuleb tehnikasajandiga kaasas käia ning lennuk osta.

Jesse Duplantis
Jesse Duplantis Foto: wikipedia.org

«Kui Jeesus elaks praegu meie planeedil, siis ta kindlasti ei kasutaks transpordivahendina eeslit. Jeesusel oleks maailma üks parimaid eralennukeid oma sõnumi viimiseks rahvani,» teatas ameeriklane.

20. sajandi alguse postkaart, millel on näha Jeesust eesliga
20. sajandi alguse postkaart, millel on näha Jeesust eesliga Foto: Rights Managed / Mary Evans Picture Library/Scanpix

Duplantise sõnul on neid, kellele ei meeldi, et jutlustajatel on lennukid, kuid globaliseerunud maailmas on lennuk kõige kiirem transpordivahend jumalasõna levitamiseks.

Ta kutsus usklikke üles annetusi tegema, et ta saaks tööks vajamineva lennuki.

«Tavaliste liinilennukitega lennates võin kergelt saatana ja ta käsilaste küüsi langeda. Ka selle tõttu vajan eralennukit, kust nad mind kätte ei saa,» lisas ameeriklane.

Dassault Falcon 7X
Dassault Falcon 7X Foto: Pascal Rossignol / Reuters/Scanpix

Duplantis tegutseb Louisianas New Orleansis, kus asub tema Jesse Duplantis Ministries peakorter. Ta jutlustab eelkõige sellest, et rikkus ja küllus ei ole patt.

Sel mehel on varem olnud kolm eralennukit, nüüdne oleks neljas. 

Dassault Falcon 7X lennuk suudab ühe tankimiskorraga lennata kaugele, näiteks Prantsusmaalt Pariisist Jaapanisse Tokyosse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles