Kui suurt rahvamassi suudab Haapsalu suure jaanipäevapeo ajal majutada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLN01:JAANIL
TLN01:JAANIL Foto: ANDER ILP / EMF/ANDER ILP

Jaanipäeva suur vabaõhupidu, mis peetakse 22.-23. juunini Haapsalu lossihoovis, meelitab linna tuhandeid inimesi. Kuidas leida majutus aasta valgeimateks öödeks?

Haapsalu linnapea Urmas Sukles märkis, et linna majutusasutustes on umbes 2000 ööbimiskohta. Linnas on kaks SPAA-d, kaks hotelli (Kongo ja Promenaad) ja mitmeid hostel tüüpi majutusi. Lisaks Bed&Breakfast, Airbnb ja kodumajutuse võimalused.

Teada-tuntud majutusportaalide kõrval tasub Haapsalu linnapea sõnul vaadata ka visithaapsalu.com lehte. «Viimaste aastatega pole linna eriti palju majutuskohti juurde tulnud, pigem on neid võimalusi kasvanud linna ümbrusse,» lisas Sukles.

Suurim rahvusvaheline majutusportaal Booking.com pakub 22. ja 23. juuniks üpris häid võimalusi. Hinnatase kõigub 30 eurot öö eest üheinimese toas Tamme hostelis kuni peenemate majutuste: Hermannuse Maja (130€ öö kahele) ja Fra Mare Thalasso Spa (127€ öö kahele). Samuti on näiteks võimalus võtta endale kuni viis inimest mahutav kahetoealine külaliskorter 200€ eest öö residentsis 14 Mulla.

22. ja 23. juunil teist korda toimuva Haapsalu jaanitule peaesineja on maailma tehnomuusika superstaar Scooter. Artist toob lossihoovi kaasa suurejoonelise heli- ja valguspargi, võimsad LED-ekraanid ja ohtralt pürotehnikat.

Eestikeelset- ja meelset programmi hoiavad üleval Üllar Jörberg, 2 Quick Start, Caater, Tuberkuloited, Põhja-Tallinn, Cityflash feat Laura Ly. Õhtuid juhib legendaarne DJ Allan Roosileht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles