Vaata, millised staarid aitavad tänavusele Pardirallile hoo sisse lükata ja kuidas ise panust anda saad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu, 2017.
Liis Lemsalu, 2017. Foto: Madis Sinivee / PM/Scanpix Baltics

Laupäeval, 9. juunil toimub Kadrioru pargis heategevuslik Pardiralli, vähki haigestunud laste ja nende perede toetuseks. Peaesinejateks on Svjata Vatra ja Liis Lemsalu.

Tasuta perepäeval jätkub põnevat tegevust ja meelelahutust kõigile. 14 000st võistlustulle astuvast vannipardist on tänaseks kaks kolmandikku müüdud. Ralli peaauhinna paneb välja Laevapiletid.ee. 

«Esinemiskutset Pardirallile oleme väga oodanud,» ütles menuka Eesti-Ukraina folkbändi Svjata Vatra mänedžer Terje Trotšõnskõi. «Pardiralli on õnnestunud vorm, kuidas rääkida valusatest ja elulistest teemadest nii, et iga inimene tunneb ennast puudutatuna ja tal on võimalus reaalselt toetada, välja näidata hoolivust. Oleme alati ka oma lastele rääkinud Pardirallist ning selle eesmärgist. Meie solist Ruslan on isiklikult selliste peredega kokku puutunud ning oma muusikaga neile rõõmu jaganud.»

Lisaks Svjata Vatrale ning mullu Eesti aasta naisartistiks valitud Liis Lemsalule esinevad Pardirallil Laine Mägi tantsukooli lapsed, Lasteekraani laululapsed ning rahvatantsuansambel Uppsar. 

Viienda Pardiralli aitavad Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidul (EVLVL) korraldada vähiravifond «Kingitud elu» ja heategevusfond Minu Unistuste Päev. 

Minu Unistuste Päev hoolitseb rallipäeval lasteala eest, kus jagub tegevust nii pisikestele kui suurematele lastele. Kohal on batuudid ja näomaalijad, saab teha lilleseadet ja hiigelmulle. Noortealal saab joonistada gräffiteid, vaadata mustkunstietendust ja osaleda Mesikäpa orienteerumismängus. Lasteala telgis on avatud Kelmiküla Lasteaia heategevuskohvik.

Kõige pisemate rallisõprade jaoks on Pardirallil pelgupaik, mis on mõeldud emadele koos beebide ning väikelastega, kus on olemas kõik vajalik mähkimiseks ja imetamiseks. 

Minu Unistuste Päeva telgis ootab lapsi printsess Elsa. Iga laps saab unistuste puu külge riputada oma suurima südamesoovi ning ürituse lõpus loositakse välja üks õnneseen, kelle unistuse Minu Unistuste Päeva vabatahtlikud ellu viivad. Õnneloosis võidab iga loos. 

2017. aastal rahastas EVLVL varasemate Pardirallide annetustest ning koostöös vähiravifondiga «Kingitud elu» 5-aastase Taurise ning 7-aastase Annabeli neuroblastoomiravi, panustades sellesse üle 250 000 euro. Mõlemad lapsed on tänaseks tunnistatud haigusest vabaks. 

Pardirallil osalemiseks saab Pardiralli veebilehelt soetada rallipardi numbreid. Kanalis võistlema hakkavast 14 000 vannipardist on üle 9000 tänaseks juba müüdud. Ettevõtjatel on võimalik soetada kanalisse ujuma oma firma logodega suurpart. 

Kokku loositakse pardiostnute vahel välja ligi sada auhinda. Esimesena finišijoone ületava pardi omanik saab tänutäheks koguperereisi Rootsi Astrid Lindgreni muinasjutumaailma, auhinna paneb välja Laevapiletid.ee. Kõige laisema pardi omanikule paneb aga Tallink välja peremajutuse Tallink Hotel Riga hotelli sviidis kaheks ööks. 

Haigete laste ja nende perede toetuseks on lisaks Pardirallil osalemisele veel teinegi võimalus: annetus. 
Maksesaaja: Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liit 

Swedbank EE562200221064019722

Luminor EE471700017003582602

Danske EE783300332165660008

LHV EE147700771001365866

SEB EE561010220267764221

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles