Pildid ja video: Serena Williams kandis väga liibuvat «sõjaprintsessikostüümi»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: harles Platiau / Reuters/Scanpix

Ameeriklannast tennisist Serena Williams tekitas Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel skandaali, kandes musta värvi väga liibuvat spordikombinesooni, mis kõik ta kehakumerused esile tõi.

2017. aasta septembris lapse ilmale toonud Williams lõpetas emaduspuhkuse selle aasta märtsis, osaledes Indiana Wellsi tenniseturniiril ning see oli alates 2017. aasta jaanuarist esimene kord, mil kuulsat tennisisti nähti taas võistlemas, teatab iltasanomat.fi.

Praegu käimasolevad Prantsuse lahtised tennisemeistrivõistlused on esimene Grand Slami turniir, millel ameeriklanna pärast tütre Alexis Olympia sündi osaleb.

Serena Williams
Serena Williams Foto: harles Platiau / Reuters/Scanpix

Tennisest eemal olnud Williams on nüüdsel turniiril üsna edukas, jõudes 31. mail kolmandasse ringi kui võitis autraallannat Ashleigh Bartyt.

Williams ei ole nüüdsetel võitslusel ainult head sportlikku vormi näidanud, vaid tekitanud kära ka riietusega. Ta kannab niinimetatud catsuit’i, liibuvat spordikombinesooni, mis jäi paljudele silma.

Serena Williams
Serena Williams Foto: harles Platiau / Reuters/Scanpix

Twitteris nimetati staari seljas olev liibukas «kassikostüümiks» ning seda on kiidetud ja laidetud.

«Catsuit? Loomulikult kannan seda, sest see toetab hästi lapse sünnitusest toibuvate naiste keha. Mina ja veel paljud kannavad seda,» kaitses Williams end Twitteris.

Williamsi toibumine sünnitusest on olnud tagasilöökidega. Talle tehti keisrilõige, kuid sellega kaasnes mitmeid komplikatsioone, mis oleksid võinud äärepealt ta surmaga lõppeda. Tal tekkis ka mitu trombi, mis on veresoones vere hüübimisest tekkinud klomp.  Williams oli pärast sünnitust pikka aega haiglas arstide kontrolli all.

Williamsi sõnul aitab kitsas liibuv võistluskostüüm trombe ennetada, kuna masseerib keha.

Serena Williams
Serena Williams Foto: harles Platiau / Reuters/Scanpix

Tšehhi tennisisti Krystina Pliskova arvates rikub Williams «kassikostüümi» kandes tennise riietumisreegleid ja see kostüüm tuleks keelata.

«Tundub, et Williams on kehtestanud mingid omad reeglid. Samas ei ole üksi teine tennisist pärast lapse sündi ja sporti tagasi tulemist midagi sellist kandnud,» teatas tšehhitar.

Tenniseeksperdid kommenteerisid, et Grand Slami turniiride reeglites ei ole detailselt sätestatud, milline peab olema võistlejate riietus.

Williams viskas nalja, et ta on selles mustas liibukas nagu Wakanda kuninganna. See on viide superakngelaste filmile «Black Panther».

Wakanda on Marveli koomiksites Aafrika riik ja superkangelase Black Panther kodu. Kuninganna Ramonda on kangelase ema. 

«Tunnen seda liibuvat kostüümi kandes end sõjaprintsessina. Olen alati tahtnud kehastuda superkangelaseks ja see kostüüm on minu viis seda olla,» sõnas Williams ühes intervjuus.

Serena Williams
Serena Williams Foto: harles Platiau / Reuters/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles