VIDEO Miks tunneb parim meessaatejuht Roald Johannson end pisut musta lambana?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Meelelahutusauhindade parimaks meessaatejuhiks valiti Roald Johannson, kes oli oma võidu üle suuresti üllatunud. «Klassikalises mõttes, ega «Roaldi nädal» ei ole ju meelelahutussaade. Samas teisipidi - mis Eesti elu muud on kui üks suur meelelahutus!» juubeldas Roald. 

«See on ületanud kõik minu kõige suuremad unistused. Ma olen saanud sel aastal nii žürii käest, kui eesti rahva käest parima meesaatejuhi auhinna ja see läheb korda. See teeb mind alandlikuks ja kindlasti annab väga palju motivatsiooni juurde,» tõdes Roald. 

Kumb auhind oli Roaldi jaoks olulisem - kas EFTA, kus hääletas hoolikalt kokku pandud žürii või Kroonika meelelahutusauhind, kus hääletasid inimesed? «Noh, see on niimoodi, et kumb laps sulle rohkem meeldib,» sõnas Roald. Lisades: «Raske öelda. Loomulikult, ühest küljest professionaalne žürii on tunnustanud sinu tööd, mis on väga-väga oluline. Teisest küljest sa oled Eesti rahva lemmik, mis on ju ka oluline - võibolla vaat et natukene isegi olulisem. Nii et mõlemad auhinnad on minu jaoks erakordselt olulised ja ma olen nende mõlema üle väga õnnelik.»

Millistele saatejuhtidele vaatab Roald ise alt üles ning kes on tema lemmik naissaatejuht Eestis? Samuti, miks tunneb Roald end musta lambana? Vaata videot ning saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles