Allan Roosileht avaldab, kuidas olla väga hea meelelahutaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile jagatud meelelahutusauhindade nominent Allan Roosileht on aastaid inimeste meelt lahutanud ning selle töö tegemiseks esikohatiitlit ei vajagi. Siiski on tal palju tarkust ja kogemusi, mida jagada. Kuidas olla hea meelelahutaja?

Väga hea meelelahutaja on Allani sõnul võimalik olla siis, kui hommikul õigel ajal üleval oled ja toimetama hakkad. «Tuleb olla õigel ajal õiges kohas. Facebooki tuleb hommikul esimese asjana esimesed 40 pilti üles panna, Instagrami teist samapalju ja siis tuleb tööle minna!»

Aastaid tagasi, kui Allan oma karjääri alustas, käis kõik hoopis teisiti: «Siis olid need asjad lihtsamad, piisas sellest, kui sa olid hea laulu õigel ajal kuskilt kätte saanud ja seda õigel ajal õiges kohas mängisid,» arvab ta. Aastatepikkune kogemuste- ja teadmistepagas on nii suur, et praeguseks on saadete tegemine ja meelelahutajaks olemine väga lihtne. 

Alari Kivisaar, kes ka sel aastal tiitli Allani eest ära napsas, on mehe sõnul tema hea semu ning kadedust ei tunta. Pigem on ikka hea meel, et nime üldse mainitakse ning pildil hoitakse.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles