Iiris Vesik: ma lähen hulluks, aga vähemalt ma lähen kuskile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iiris Vesik, 2018.
Iiris Vesik, 2018. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix

End Eesti ja Inglismaa vahel jagav lauljanna Iiris Vesik avaldas täna otsevideo ja kümnete fännide pilgu all oma värske muusikavideo loole «Wild Unknown Thing».

Video kirjutati enne Iirise suureks mõjutajaks olnud David Bowie surma. Väga suureks mõjutajaks oli ka neoon-retro stiil ning tol ajal oli Iirisel kinnisideeks ka Jeesus kui ikoon. Lugu räägib tundest, mis tekib kui armud teistesse inimestesse ja seeläbi ka iseendasse. Uued isiklikud avastused, seniavastamata anded, küljed.

Videos tatsib noor naine endasõnul nii oma vannitoas kui eelmise elukoha juures asunud poe riiulite vahel. Video visuaalse poole eest aitas hoolitseda Ruta Puzaite, kellega koostöö hästi sujus. 

Tähistada lubab Iiris meeskoori juhendamise jätkamisega. Iiris oli silmnähtavalt väga rõõmus, kuid ei vestelnud fännidega sugugi pikalt, kõigest 10 minutit, kuid andis lootust lähiajal veel mõningatele küsimustele vastata. 

Vaata värvilist ja heatujulist videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles