Galerii: Võsu suve avapidu tuli tule ja pauguga: Terminaator, Curly Strings, 5miinust meelitas kohale suurel hulgal ülevas tujus inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Võsu rannas meeleolukas Võsu suve avamine 2018 üritus, kus astusid üles Curly Strings, Terminaator ja 5miinust.

Suvehooaeg ei saa ikka ametlikult alata, kui maha pole peetud üht korralikku suvepidu. Sel aastal Lääne-Virumaal, 2. juunil toimuv Võsu suve avapidu on selleks täpselt õige! Igal suvel korraldatav pdu on saavutanud suure populaarsuse ning kohale sõidetakse ka kõige kaugematest Eestimaa nurkadest. Võsu on hällikohaks ka skandaalsele räpipundile 5miinust, kes üritusel ka ühe korraliku kontserdi andsid.

Lisaks sai laval näha veel Curly Stringsi, Terminaatorit ja järelpeo eest hoolitses legendaarne suveööklubi Seitsmes Taevas. Vaata pilte kuidas rahvas head seltskonda, muusikat ja mõnusat suveõhut nautis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles