Menukirjanik seletab, miks mehed geisuhetesse viskuvad

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jilly Cooper
Jilly Cooper Foto: Vida Press

Menukirjanik Jilly Cooper rääkis hiljuti toimunud kirjandusfestivalil, et tänapäeva mehed nutavad liiga palju, neil on habe ja nii mõnedki tahavad geisuhteid, kuna kardavad naisi.

«Mehed nutavad liiga palju,» rääkis Cooper. «Kogu aeg, nutavad. Ja neil on habe,» kirjutas The Guardian

Cooper rääkis ka loo sellest, kuidas tema geisõber mattis hiljuti oma partneri, ning kui ta läks Internetti uute inimestega kohtuma, avastast ta enda üllatuseks, et paljud abielumehed tahavad geisuhteid. «Kas mehed kardavad naisi nii väga, et mehed peavad turvalisemaks oma soost partner leida?» küsis ta.

Jilly Cooper kommenteeris ka feministi Germaine Greeri tegemisi, kes oli päev varem kirjandusfestivalil üles astunud. Greer ütles, et paljud vägistamissüüdistused pole muud kui halb seks. Cooper sõnas, et Greer on küll väga naljakas, aga lisas, et ta on valmis ütlema väga skandaalseid asju selleks, et inimesed sellest räägiksid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles