Uudo Sepp pärjati talendisaate suures finaalis Eesti superstaariks (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti otsib superstaari» seitsmenda hooaja võitja on Saaremaalt pärit 21-aastane laulja Uudo Sepp. 

Uudo Sepp tuli staarisaatesse suure unistusega saada järgmiseks superstaariks. Kõik, kellega ta sel rännakul kokku puutus, kiidavad Uudo filtrivaba ehedust ja siirust. 

21-aastane Uudo elab Kuressaares ja aitab iga päev sõbral veiseid kasvatada. Uudo mängib kitarri, trumme ja veidi klaverit, aga ka kannelt ja viiulit.

Noormees kirjutab käigu pealt laule kõigest, mis ette tuleb, ning käib igal võimalusel esinemas. Oma improviseerimisande avastas ta, kui oli ühe laulu sõnad ära unustanud ning pärast seda sünnib tema looming kohapeal ja otse südamest.

«Armastan ja teen südamest seda, mida ma teen, ja tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine,» on Uudo Sepp öelnud.

Uudo Sepp saab auhinnaks artistilepingu Universal Musicuga, seejärel lansseerib Spotify eksklusiivselt tema debüütsingli koos reklaamikampaaniaga ning lisaks saab värske superstaar lennata Nordicaga aasta jooksul tasuta.

Vaata meenutuseks Uudo Sepa sädelevamaid esinemisi staarisaates galeriist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles