Kanal 2 uudistesaade «Suvereporter» annab kuuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvereporter
Suvereporter Foto: Kanal2

Täna kell 19:00 alustav «Suvereporter» annab Kanal 2 suvisele telehooajale võimsa avapaugu. Saadet juhivad erinevad tuntud ja armastatud telenäod. Uue hooaja käivitavad Teet Margna ja Kristjan Jõekalda.

Uudistesaate juhtimise rolli astuvad sel hooajal veel ka auhinnatud ajakirjanik Roald Johannson, armastatud näitleja Harry Kõrvits, raadiohääl Rauno Märks ja saatejuhid Robert Rool ning Madis Kimmel.

Suvereporter.
Suvereporter. Foto: Sander Ilvest
Suvereporter.
Suvereporter. Foto: Sander Ilvest

«Suvereporter» hoiab kätt pulsil kõigel põneval, mis Eestis ja mujal maailmas toimub. Teravate päevakajaliste uudiste kõrval külastab suvine uudistesaade erinevaid suursündmusi ja üllatab põnevate külalistega, s.h võõrustab «Suvereporteri» lilledesse mattunud rõdu ka tänavu erinevaid lahedaid artiste. Muusikat, praktilisi nippe ja uudiseid täiendavad suviselt ahvatlevad retseptinipid, mida katsetavad ja valmistavad erinevad tuntud Eesti inimesed.

Vaatajatel on läbi suve võimalus kaasa lüüa ka erinevatel konkurssidel. Traditsiooniliselt läheb loosi ka «Suvereporteri» torusaun.

Suvereporter
Suvereporter Foto: Kanal2

Lisaks võistlustele ja reportaažidele on sellelgi aastal saates läbi suve üles astumas värvikad külalised. Samuti saab läbi suve kaasa elada erinevatele seiklustele nii kodumaal kui ka võõrsil.

«Suvereporter» alustab Kanal 2s täna õhtul kell 19.00!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles