«Kuumade seitsmekümnendate» staar abiellus «X-meeste» staariga

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Prepon ja Ben Foster
Laura Prepon ja Ben Foster Foto: Elu24.ee fotomontaaž/Wikimedia commons

Sarjas «Kuumad seitsmekümnendad» ühe peategeleasena kaasa teinud Laura Prepon abiellus eile filmis «X-mehed» kaasa teinud Ben Fosteriga.

TMZ kirjutas eile, et Laura ja Ben teatasid abiellumisest kaks nädalat pärast seda, kui nad olid abiellumiseks litsentsi saanud. 

Laura Prepon jagas rõõmsat uudist oma Instagrami lehel. «Just abiellusime. Tänan teid kõiki armastuse ja toetuse eest. Soovime meile kõike head,» kirjutas Laura Prepon postituse juurde.

Sarjas «Kuumad seitsmekümnendad» peategelase Eric Formani (Topher Grace) kallimat mänginud Laura on Ben Fosteriga koos juba üle kahe aasta. 

2017 aasta juunis teatas Laura jutusaates «Live with Kelly and Ryan», et tema ja tema kihlatu Ben ootavad esimest last. New Yorgis elav paar sai lapsevanemateks augustis 2017.

Laura karjäär ei ole pärast komöödiasarja «Kuumad seitsmekümnendad» lahkumist väga säranud. Ta tegi kaasa ühes episoodis sarjas «Castle» ning alustas edukalt ka sarjas «Orange is the New Black», kuid lahkus hiljem ka sealt.

Ben Foster on karjääri jooksul teinud kaasa filmides nagu «X-Men: The Last Stand», «The Mechanic» ja «Contraband».

Naljakal kombel oli Laura mitu aastat paar teise mehega, kelle perekonnanimi oli Foster. Laura ja Scott Michael Foster läksid lahku 2013. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles