Huumorifestival Luige Nokk tuleb: Luigel kerkib ajaloo suurim huumorilava!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luigel kerkib ajaloo suurim huumorilava.
Luigel kerkib ajaloo suurim huumorilava. Foto: Luige Nokk

8.–10. juunini toimuv huumorifestivali Luige Nokk algab sel reedel. Ajaloo suurima huumorilava, mida katab tuhande ruutmeetrine varikatus ning paigaldus on juba alanud.

Pealaval astuvad teiste seas üles Sepo Seeman, Tiit Sukk, Veikko Täär, Tigran Gevorkjan, Kait Kall, Karl-Andreas Kalmet, Margus Prangel, Mattias Naas ja Nikolai Bentsler.

Festivalialale kerkivad ka kontsertlava, kinotelk ja teatrimaja. Keha saab kinnitada mitmekülgsel söögi- ja joogialal.

Kolme päeva jooksul sõidab Tallinnast Luigele tasuta festivalibuss, mis toob publiku Vene kultuurikeskuse (Mere pst 5) eest otse väravasse. Väljumised: reedel, 8. juunil kell 19:00, 20:00 ja 21:00; laupäeval, 9. juunil kell 13:00, 14:00 ja 15:00 ning pühapäeval, 10. juuni kell 11:00, 12:00 ja 13:00. Reedel ja laupäeval sõidavad ööbussid festivali väravast tagasi Tallinna kesklinna kell 00:00, 01:00 ja 02:00.

Eesti esimese huumorifestivali avab Egon Nuteri kehastatud president Lennart Meri. Avaõhtul esietendub Sepo Seemani värske monotükk „Mees ja mootorratta õpik". Enne seda annab nii külastajatele nõu dr Viktor Vassiljev isiklikult. Avaõhtu lõpetab tantsupidu Ennu Ratas, mille raames astub lavale ka legendaarne Kuldne Trio.

Kolme päeva jooksul näeb neljal laval pooltsada tuntud Eesti näitlejat, koomikut, muusikut, luuletajat ja mustkunstnikku. Täpse ajakava leiab SIIT. Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles