Surfilaagri juubelilaval kuuleb tänavu elektrot, räppi ja indie-rokki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager 2015, esimene päev
Surfilaager 2015, esimene päev Foto: Karl Kask

Elustiilifestival Surfilaager tähistab juulis sportlikult ja pidulikult juba 20. sünnipäeva. Valgeranna Puhkekeskuses astuvad teise seas üles Metsakutsu, Röövel Ööbik, Sibyl Vane ja Púr Múdd.

Surfilaager on 1998. aastal alguse saanud Eesti Purjelaualiidu algatatud elustiilifestival, mille eesmärk on populariseerida surfisporti ja toetada Eesti andekaid võistlussurfareid. Üritusel saab õppida purjelaua-, lohe- ning aerulauasõitu, võtta osa võistlustest ning nautida looduskeskset elustiili heas seltskonnas ulatusliku meelelahutusprogrammiga. 

Päeval on rannas DJ-d eesotsas surfarist DJ Karinsmaticuga. Õhtused peod tõmbab käima Bashment FM, GüüTTeÖÖ ja Raul Saaremets.

Surfilaagri juubelilaval astuvad teiste seas üles järgmised Eesti artistid:

alternatiiv-indie bänd Röövel Ööbik:

Eesti avas Põhjamaade suurima tehnoloogiakonverentsi Slush menuka avapeoga Enter e-Estonia. Röövel Ööbik
Eesti avas Põhjamaade suurima tehnoloogiakonverentsi Slush menuka avapeoga Enter e-Estonia. Röövel Ööbik Foto: Aron Urb

indie-rokk bänd Sibyl Vane:

Sibyl Vane.
Sibyl Vane. Foto: Konstantin Sednev / Postimees / Scanpix

Elektro-pop duo Púr Múdd:

Púr Múdd raadios MyHits
Púr Múdd raadios MyHits Foto: Ain Boltovski

räppar Metsakutsu:

Metsakutsu
Metsakutsu Foto: Promopilt

Kõige pikema ajalooga surfiüritus toob südasuvel Valgeranna Puhkekeskusesse taas kokku uued ja vanad surfisõbrad, et neli päeva heas seltskonnas puhata ning vääriliselt ettevõtmise juubelit tähistada. Selleaastane programm sisaldab tavapäraselt surfikoolitusi lohe, purjelaua ja aerusurfis, sportlikke tegevusi vabas õhus kogu perele ning palju head muusikat.

Selleaastane programm on korraldajate sõnul läbilõige 20 aasta parimatest paladest nii programmi kui muusika osas. «Esimene päev on meil selline kunsti ja isetegemise fookusega, kus mängivad suvised reggaerütmid,» räägib peakorraldaja Helen Unt. «Festivali esinejate valikul on lähtutud meie külastajate eelistustest ja kontserdid toimuvad kõik rannalaval. 

Tavapäraselt saab festivalil õppida purjelauaga, lohe ja aerulauaga sõitmist, võtta osa nii surfi- kui muude spordialade võistlustest ning osaleda joogatundides. Üritusel on lasteala ning kaasa võib võtta ka hästi käituva neljajalgse sõbra.

Surfilaager 2015, esimene päev
Surfilaager 2015, esimene päev Foto: Karl Kask

Festivalipassid hinnaga 59 EUR on müügil Surfilaagri kodulehel SIIN  Broneerida saab ka majutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles