Nexuse Janne skandaalsest pildist: isa üritas takistada Kroonika ilmumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku suurhall, Tallinn. 25.01.2018. Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, EMA. Foto: Madis Sinivee
Saku suurhall, Tallinn. 25.01.2018. Eesti Muusikaauhinnad 2018 gala, EMA. Foto: Madis Sinivee Foto: Madis Sinivee / Eesti meedia / Scanpix Baltics

Ansambel Nexus teeb pärast 15. aastat comeback'i ning käis Vikerraadio saates «Stuudios on Sten Teppan» meenutamas aastate taguseid juhtumisi. Jutt läks ka skandaalsele fotosessioonile, kus alaealised tüdrukud poolpaljalt poseerisid. 

2003. aastal, mis Nexus loodi, olid Janne ja Helen alles alaealised ning Helen meenutas, et bändi lühikese ajaloo üks skandaalsemaid hetki oli, kui nad kolmekesi Kroonika esikaanel poolalasti poseerisid. «Meil olid ülakehad kätega kaetud, me olime seljaga, teksad olid jalas,» kirjeldas Helen lisades, et oli siis 17-aastane ja Janne vaid 16-aastane.

Janne kinnitas, et temal oli kodus selle pildi tõttu suur probleem. «Minu isa helistas Kroonikasse ja üritas takistada ajakirja ilmumist. Isale öeldi, et ajakiri on trükis, liiga hilja on, midagi pole enam teha,» naeris Janne, kes oli isale enne Kroonika ilmumist pilte näidanud.

 «Me olime nii noored, sa oled suure ajakirja peatoimetuses, seal on tähtsad inimesed, kes sind mõjutavad...» sõnas Janne. 

Loe täispikka artiklit Menust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles