Katrin Lust ja TV3e juht puhkesid naerma, kui kuulsid uut sahinat miss Kõrgemäe skandaali kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe
Katrin Lust ja Laura Kõrgemäe Foto: Facebook

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust lisas sel nädalal Instagrami foto koos Laura Kõrgemäega ning lubas, et saate uuel hooajal räägib Laura suu puhtaks. Sellega seoses tuli Elu24le skandaalile lähedal seisvalt isikult üpriski pikantne vihje. 

Elu24le vihje teinud isik väidab, et Lust maksis Kõrgemäele intervjuu eest 75 000 eurot. Ehmatavalt suur summa tekitab omajagu küsimusi: kas TV3 tõesti maksis ja kas selle tehinguga otsiti kompromissi?

TV3 juht Priit Leito puhkes utoopilist summat kuuldes südamest naerma. «Me ei maksa ühegi saate eest, kinnitan käsi südamel.» Samuti lükkas ta ümber väited sellest, et TV3 üldse minisuguse summa maksis või sellise tehingu näol kompromissi leida proovis. 

Miks ilmub saade alles sügisel ja mitte varem, kui avalik huvi teema vastu on nõnda suur? ««Kuuuurija» hooaeg lõppes ära. Sügisel hakkavad uued saated, see ei ole veel kindel, mis saadetes tulema hakkab,» sõnas Leito. Ühtlasi kinnitas TV3 juht, et mingit erisaadet selle teemaga seoses hetkel oodata ei ole. «Eks Lustil tule suve jooksul veel huvitavaid teemasid.» 

«Kuuuurija» saatejuht Katrin Lust hakkas samuti vihjet kuuldes naerma ning väitis kindlameelselt, et tema intervjuu maksnud ei ole.

Veidral kombel avaldas «Kuuuurija» samal teemal loo enne seda, kui Elu24 ulmelisena tundunud vihjet veel uuris ja alles kaalus, kas sellest üldse lugu teha. «Kuuuurija» lehel avaldab Lust muret, et selline artikkel võib mõjuda halvasti tema mainele: «Tundub, et see on taas järjekordne kuulujutt, mis näitab mind ja «Kuuuurija» saadet halvas valguses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles