Tänane maailmakuulsa Hollywood Undeadi kontsert jääb ära: bändil läks buss katki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywood Undead Rock Cafe's
Hollywood Undead Rock Cafe's Foto: Tanel Tero

Pirita Kloostris toimuma pidanud Hollywood Undeadi kontsert lükkub tehnilistel põhjustel edasi. Bändi tuuribussil ilmnes Kaunase lähedal tehniline rike, mis ei võimalda jõuda õigeks ajaks Tallinnasse.

Hollywood Undead ja kontserdi korraldaja RL Entertainment Baltics vabandavad publiku ees võimalike ebamugavuste pärast. Bändi managemendi ja kontserdi korraldaja koostöös leiti kontserdi jaoks uus kuupäev - laupäev 9. juuni. Uksed kontserdile avatakse kell 18.00.

«Kõik 6. juuni kontserdile ostetud piletid kehtivad ka uuel kuupäeval, soovi korral ostetakse kontserdi piletid tagasi kuni 9. juunini,» teatab kontserdikorraldaja. Los Angelesest pärit metalbänd on varemgi Eestis käinud. 2016. aasta märtsis andsid nad Rock Cafes võimsa kontserdi.

Vaata korraldajate teadaannet SIIT:

Bänd segab omavahel rocki, hip-hoppi ning metalcore'i elemente. Hollywood Undead võlgneb suuresti oma tuntuse omal ajal väga populaarsele keskkonnale MySpace. 2005. aastal laadisid nad populaarsesse suhtlusvõrgustikku üles oma esimesed lood ja publiku huvi ei lasknud end kaua oodata.

MySpace'i ninamees Tom Anderson märkas publiku kasvavat huvi bändi vastu ja otsustas bändi lisada suhtluskeskkonna esimesele kogumikalbumile. Lisaks sai Hollywood Undeadist esimene bänd, kes sõlmis lepingu MySpace'i plaadifirmaga.

Tänaseks päevaks on bänd välja andnud 5 täispikka albumit, millest viimane «Five» nägi ilmavalgust möödunud aastal. Hollywood Undead on tuntud kui väga energilise lavashow'ga bänd ja Eestis ei kavatse bänd ka selles suhtes hinnaalandust teha. 

Hollywood Undead Rock Cafe's
Hollywood Undead Rock Cafe's Foto: Tanel Tero
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles