Eesti slackliner jõudis Venemaa talendisaate finaali: lubati, et kõik on super, aga kui saatesse saabusin, siis süsteem ei toiminud

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Roose
Jaan Roose Foto: WeitMedia

Sel ajal kui Eestis kõik pingeliselt Superstaarisaate finaali jälgisid, jõudis Jaan Roose Venemaa talendisaate finaali. Noormees rääkis Elu24-le, kuidas ta kõigi takistuste kiuste nii kaugele jõudis.

Eesti kuulsaim slackliner Jaan Roose osales Vene televisiooni talendisaates ja jõudis finaali. Saates pandi vastamisi slackliner Eestist ja kõrgetel kontsadel kõndiv köielkõndija Venemaalt. Mõlemad osalejad said saate lõppvooru, kus edasipääsu otsustas publik. Saate superfinaali saatis publik just Jaani.

Slackliner Jaan Roose sai kuulsaks, kuna oli Madonna taustatantsija staari suurel maailmaturneel aastal 2012. Noormees ütles Elu24-le, et seekord leidsid Vene talendikütid ta hoopis Google' ist. Korraldaja otsisid kedagi maailmatasemel, keda oma talendi vastu vääriliselt võitlema saata. «Nad olid meeldivalt üllatunud veel, et ma vene keelt mõistan,» rääkis Jaan Elu24-le.

Saateks treenimiseks jäi Jaanil enda sõnul aega napilt. Nädal süsteemi välja mõtlemiseks ja teine nädal koreograafia nuputamiseks. Kuid ega Venemaa talendisaates ei läinud kõik just libedalt.

Jaan Roose
Jaan Roose Foto: WeitMedia
 

Fly high! #mydubai #laperledxb #dragone #slackline

A post shared by Jaan Roose (@jaantastic) on

Päev enne etendust käis noormees ise uurimas, kas laval on kõik tehniliselt valmis. Talle lubati, et kõik on tipp-topp. Siis aga selgus, et midagi on valesti arvestatud ja süsteem ei toimi.

Terve päev kulus töölistel lava ümberehitamiseks. Järgmisel hommikul pidi noormees kell 4 treeninguid alustama. «Lõpuks saime tehnilise meeskonnaga kompromissi, et vähemalt kuidagimoodi see lava kokku ei kukuks,» kirjeldab Jaan ohtlikke ebamugavusi.

«Lõpuks jäid slackline liinid ikka minu koreograafia jaoks ebanormaalselt lühikesed,» kurtis noormees. Kuid Jaan püüdis kohaneda ja rahuneda ning sooritas eduka etteaste vaatamata keerulistele tingimustele. «Talusin kõik kaasnenud ebamugavused ja tehtud see sai,» lausus Jaan.

Näis, kuidas Roosel edaspidi saates läheb, sest paari nädala pärast peab ta oma uue etteastega taas saatepublikut ja televaatajaid rabama.

#slacklife #mydubai #burjkhalifa #jaantastic

A post shared by Jaan Roose (@jaantastic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles