Popid poisid bändist Vajé leidsid omale uue väljakutse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist pärit Stefan Airapetjan ja Hans Noormets, kes moodustavad Vajé, pääsesid tänavusel «Eesti laulul» superfinaali lauluga «Laura».
Viljandist pärit Stefan Airapetjan ja Hans Noormets, kes moodustavad Vajé, pääsesid tänavusel «Eesti laulul» superfinaali lauluga «Laura». Foto: Erakogu

Eesti Laulult tuule tiibadesse saanud elektroonilise muusika duo Vajé ehk Stefan Arapetjan ja Hans Noormets esinesid tantsustuudio noortele ja kaasasid nad oma showsse.

Vajé tegutseb aktviiselt ja esines hiljuti Põltsamaa tantsustuudio Dance Dream lastele. See oli nende hooaja lõpukontsert. Kutid kaasasid ka noored tantsijad oma showsse.

Energia, mis nad lastelt said, oli nende sõnul võimas. Lapsed tulid bändi tegemistega igati kaasa ja nautisid seda. Ka Vajé teeks edaspidi rõõmuga koostööd lastega. 

Vajé on varemgi noortele esinenud. «See on super kaif, noored annavad nii palju jõudu ja energiat,» lausus Hans Noormets Elu24le.

Bändil on plaanis kuu lõpupoole ka oma uue tantsumuusika singliga välja tulla.

Vaata videot SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles