Metsatöllust lakunud Marko Atso: tean Musta Hundi puhul täpselt, mida ma teen

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Must Hunt"
"Must Hunt" Foto: Grete Laus-Evestus / Promopilt

Pikka aega «Metsatöllu» trummariks olnud Marko Atso, otsustas eelmise aasta lõpul koostöö lõpetada ja keskenduda värskele bändile Must Hunt. Solistina astub üles võimsa vokaaliga Laura Prits ja juba mõne nädala pärast saab kuulda uut albumit.

Rokkbändi Must Hunt esikalbum ilmub 20. juunil, pealkirjaks «Ei Allu!». Idee bändi loomiseks on olnud juba poolteist aastat kuid õiged inimesed, õigel ajal leiti alles kolm kuud tagasi. Koosseisu kuuluvad trummar Marko Atso, kitarristid Brad Jurjens ja SimoAtso, bassist Toomas Pihel ning lauljaks on Ziggy Wildi solistina tuntud Laura Prits.

Uue albumi kõigi 14 loo autoriks on Marko Atso. «Ma tean Musta Hundi puhul täpselt, mida ma teen. Nullist lõpuni välja. Me oleme üks ausa muusika, julge karisma ja sütitava energiaga õige rokkbänd. Esimene kontsert on seljataga ja see bänd on valmis,» sõnab Marko.

Lüürika tuleb aga teistest peadest. Plaadi peaaegu kõikide lugude sõnad on pärit legendaarse poeedi Aapo Ilvese sulest, laulu «Kas sa kuuled» teksti aga kirjutas bändi solist Laura Prits. Just seda lugu võib alates tänasest kuulda nii raadiost kui ka Youtube'ist.

20. juunil ilmub CD «Ei Allu!» hõbedases digipak-versioonis. Limiteeritud tiraažiga vinüülplaate on oodata suve teises pooles. Albumi annab välja Roundsound Records.

Alates tänasest saab albumit ette tellida bändi kodulehelt ning Apollo, Laseringi ja Nailboardi veebipoodidest. Bändil on suveks juba mitmeid esinemisi plaanitud. Täpsemalt loe bändi kodulehelt SIIN või hoia tegemistel silm peal sotsiaalmeediavahendusel SIIN

Kuula värsket lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles