Galerii: Rally Estonia toob Eestisse maailmakuulsad staarid ja mitmekesise show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Shell Helix Rally Estonia on Baltikumi suurim autospordisündmus. Täna peeti esimene ametlik pressikonverents, kus tutvustati mõnusa showga rallil osalevaid sõitjaid ja räägiti täpsemalt, mida võistluselt oodata on. 

13.-15. juulini Tartus, Otepääl, Elvas ja teistel Lõuna-Eesti teedel aset leidev adrenaliinirohke autospordisündmus kulmineerub Liis Lemsalu ning seejärel Venemaa superstaar Nyusha kontserdiga. Tänaseltki pressikonverentsilt ei puudunud tuntud näod. Vaata galeriist, mis toimus!

Stardis on WRC sarjast tuttavad ja kiired sõitjad nagu Hayden Paddon Hyundai i20 WRC autoga ja Craig Breen Citroen C3 WRC autoga. Kokku on starti oodata 150 sõitjat üle Euroopa. Laupäeval, 15. juulil sõidetakse enne ralli ametlikku kontserti publikukatse Tartu Lauluväljaku ümbruses.

Rally Estonial on kohal kolm WRC sarja tiimi – Hyundai (Hayden Paddon), Citreon (Craig Breen) ning Toyota (Ott Tänak). Ralli korraldaja Urmo Aava sõnul oleks «kriminaalne» rohkemat tahta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles