Tüdruksõbrad paljastavad Martti Halliku ja Lauri Pedaja suurimad puudused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Ariadne ja elukaaslane Martti Hallik.
Liina Ariadne ja elukaaslane Martti Hallik. Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Sõbrad Martti Hallik ja Lauri Pedaja on loonud ühise Youtube'i kanali, kuhu koos toredate külaliste ja tüdruksõprade abiga lõbusaid videosid postitakse. Seekordses videos püüdsid neiud välja selgitada, kellel on parem poiss-sõber.

Martti on koos veetleva noore lauljanna Liina Ariadne Pedanikuga ning Lauri väljavalituks on särtsaka iseloomuga Gethel Burlaka. Mõlemad noored pole oma suhet, ega üksteise vastu tuntavaid tugevaid tundeid avalikkuse eest varjanud ja peab tõdema, et mõlemad paarid on väga armsad! 

Parima poiss-sõbra välja selgitamiseks esitasid tüdrukud noormeestele mitmeid küsimusi, millele õigesti vastata tuli. Selgus aga, et tüdrukute mõeldud vastustele ei olnud sugugi kerge jälile saada ja nõnda paljastus Lauri ja Martti kohta nii mõnigi pahe rohkem kui esialgu plaanis. 

«Pane kirja üks või mitu asja, mis mind sinu puhul häirib,» luges Liina ette küsimuse, täpsustades, et tema jaoks oli nende asjade välja mõtlemine küllaltki keerukas ülesanne. 
«Ma võin hakata tulistama,» sõnas Lauri, kes Gethelit häirivad asjad kiiresti paberile kirja sai. «Ma ei korista. Ma mõtlen ainult iseendale. Ma teen liiga palju tööd. Suitsetamine enne voodisse tulemist.» Ükski neist pakkumistest aga Getheli kirja pandud vastustega ei ühtinud. 

«Mis sind häirib siis!?» hüütas Lauri. «Oh my god! Mis on esimene asi, mida sa hommikuti teed?» ei suutnud Gethel uskuda, et nõnda ilmselget vastust ära ei arvatud.
«Puuksu lasen...» sõnab Lauri häbelikult.

Teisi Lauri puudujääke, seda mis häirib Martti puhul Liinat ja kes osutus võistluses parimaks, vaata alljärgnevast videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles