Huumorifestivali viimane päev on pühendatud peredele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiafestival Luige Nokk
Komöödiafestival Luige Nokk Foto: Eero Vabamägi

Huumorifestival Luige Nokk ootab viimasel päeval külla eelkõige peresid. Planeeritud on mitmeid pere- ja lapsesõbralikke etendusi-tegevusi. Hea tuju ja mõnus meelelahutus on garanteeritud igas vanuses külastajatele!

Naeruteraapiat nii suurtele kui ka väikestele pakuvad Piip ja Tuut, Charlekas & Kubo ning Tallinna koolinoorte humoreskide võistluse «Keelepaelad» laureaadid.

Ülimenukas Henry Kõrvitsa alias Genka & Bandi koguperekontsert «Nu Jazz-Hop» algab kell 12.00. Teiste seas astuvad täna veel festivalilavadele Karl-Andreas Kalmet, Ott Sepp ja Jaan Pehk ehk Orelipoiss.

Seni on väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud kõik kohtumisõhtud Eesti komöödiafilmide ja -sarjade tegijatega. Apollo kinotelk läks eile puupüsti täis, kui «Kreisiraadio» tegijad René Vilbre ja Peeter Oja näitasid untsu läinud ning täiesti uus klippe kuulsusrikka telesaate varasalvest.

Täna räägivad «Tujurikkuja» telgitagustest Tõnis Leht, Märt Avandi ja Ott Sepp. Lähivaatluse all on ka Eesti filmimaastiku komöödiažanri Pühaks Graaliks peetav «Jan Uuspõld läheb Tartusse».

Huumorifestival Luige Nokk toimub esimest korda ja seni on neljal laval esinenud peaaegu poolsada tuntud Eesti näitlejat, koomikut ja muusikut. Täpse ajakava leiab festivali kodulehelt. Piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles