Talendisaate «Ameerika Hääl» finaal ei ole enam kaugel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrys. Talendisaate «The Voice - Ameerika hääl» kohtunikud
Miley Cyrys. Talendisaate «The Voice - Ameerika hääl» kohtunikud Foto: Kanal2

Tiimiliikmed alustavad üksteise vastu kirgliku talendisõda. Kes noortest pääseb edasi finaali ja kelle päästab viimane õlekõrs, selgub juba täna õhtul.

Poplaulja Miley Cyrus on talendisaates «The Voice - Ameerika hääl» üks kohtunik. Kuigi staar ise on oma noore elu jooksult teinud läbi sadu stiilimuutsi, hindab ta noori artiste saates puhtalt nende hääle järgi.

Maailma kuulsaim rahvusvaheline teleshow otsib järgmist suurt lauljat. Erinevalt teistest staariotsingutest on siin kõige aluseks laulja erakordne hääl – üksnes ja ainult hääle põhjal, inimest nägemata, otsustatakse, kes saates edasi pääsevad. Kohtunikeks on peale Miley veel muusikamaailma suurimad nimed. Kas saate, võidab kantri või glämm, vaadake ise.

Saade algab kell 22.30 Kanal2

Talendisaate «The Voice - Ameerika hääl» kohtunikud.Blake Shelton, Miley Cyrus, Jennifer Hudson ja Adam Levine
Talendisaate «The Voice - Ameerika hääl» kohtunikud.Blake Shelton, Miley Cyrus, Jennifer Hudson ja Adam Levine Foto: Kanal2
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles