FOTOD Daniel Craigi karm missioon: õllekõht peab kaduma, et James Bondi rolli tarbeks tippvormis olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Daniel Craigil on käsil eriti karm ülesanne, sest 50-aastane näitleja on eesmärgiks võtnud taas tippvormi saada. Seda enam, et juba detsembris algavad 007 filmivõtted, vahendab Mirror. 

50-aastane näitleja mängib Bondi viiendat korda, mis jääb ühtlasi ka viimaseks korraks, kui ta 007 agenti kehastab. Esimest korda võis teda näha Bondina kinolinadel 2006. aastal ning Craig ei soovi oma viimases filmis iseenesele kuidagi alla jääda.

Ent hetkel on tippvormist asi kaugel. Viimastel fotodel on näha, et näitlejal on tekkinud väike õllekõhuke. Mirror vahendab, et Craigi lähikondlaste sõnul näeb mees kurja vaeva, et liigsetest kilodest lahti saada.

Daniel Craig on palganud ka personaaltreeneri ning ta treenib nädalas vähemalt viis korda. «Ta teeb ükskõik, mis vaja, et näha välja peaaegu sama hea kui 12 aastat tagasi,» kinnitas näitleja lähikondlane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles