Video: Kimi ja Trumpi viletsate soengute võistlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilapilt Kim Jong-unist ja Donald Trumpist
Pilapilt Kim Jong-unist ja Donald Trumpist Foto: twitter.com

Täna, 12. juunil kohtusid Singapuris Põhja-Korea liider Kim Jong-un ja USA president Donald Trump. Mõlema liidri välimust pilatakse agaralt Twitteris.

Irvhammastele «meeldivad» eriti Kimi ja Trumpi soengud, mis mõlemad on halvasti lõigatud ja koledad.

On ka neid, kelle arvates tulid Kim ja Trump Singapuri vaid selleks, et üksteisega oma välimuses, eelkõige soengute osas mõõtu võtta.

Donald Trump ja Kim Jong-un (paremal) Singapuris
Donald Trump ja Kim Jong-un (paremal) Singapuris Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Twitteris levivad töödeldud fotot, millised näevad kaks liidrit välja omavahel äravahetatud soengutega ehk Kimil on Trumpi hele võimas lendlev juus ja Trumpil Kimi tume «pott».

Pilapilt Kim Jong-unist ja Donald Trumpist
Pilapilt Kim Jong-unist ja Donald Trumpist Foto: Twitter.com

«Photoshop võimaldab kõike, ka tungimist kahe riigijuhi privaatsfääri nagu seda on soeng. Võimalik, et nad peaksidki kandma teistsuguseid soenguid. Kim ei näe heledate juustega halb välja ja Trumpile annavad tumedamad juuksed võimukama välimuse,» kirjutati sotsiaalmeedias.

Donald Trump ja Kim Jong-un (vasakul) Singapuris
Donald Trump ja Kim Jong-un (vasakul) Singapuris Foto: Jonathan Ernst / Reuters/Scanpix

Veel üks isik kommenteeris, et Singapuris leiab aset kahe diktaatori soenguvõistlus ning küsis, et kas neil on seal ka juuksurid kaasas.

«Singapuri sündmus läheb ajalukku kui viletsate soengute kohtumine ja tulevikus viitavad ajaloolased sellele just nii,» kirjutati ühes tviidis.

Veel ühes sõnumis oli, et kahe liidri kõige tähtsam leping sõlmiti soengute küsimuses ja nad otsustasid oma soengud ära vahetada.

Kim Jong-uni ja Donald Trumpi kohtumine Singapuris
Kim Jong-uni ja Donald Trumpi kohtumine Singapuris Foto: ANTHONY WALLACE / AFP / SCANPIX

Twitteri kasutaja viskas nalja: «Trump ja Kim kohtuvad ja ütlevad üksteisele korraga «su juuksed on kohutavad». Siis on natuke aega vaikust. Trump sõnab siis, et tema ütles varem ja seega on tema soeng kohutavam».

Kim Jong-uni ja Donald Trumpi pilamine sotsiaalmeedias
Kim Jong-uni ja Donald Trumpi pilamine sotsiaalmeedias Foto: Kuvatõmmis Twitterist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles