Video: Harvey Weinsteini süüdistajat Rose McGowanit ähvardab kümne aasta pikkune vangistus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rose McGowan
Rose McGowan Foto: DBVAN / Loudoun County Sheriff/MEGA/Scanpix

Produtsent Harvey Weinsteini, keda kümned naised süüdistavad seksuaalses ahistamises ja vägistamises, ühe süüdistajana tuntust kogunud näitlejanna Rose McGowani asjade seast leiti kokaiini.

Daily Maili teatel eitab 44-aastane McGowan, et tal oleks olnud kokaiini ja tema sõnul lavastati ta süüdi, kuna kardeti ta Hollywoodi vastast kriitikat. 

Rose McGowan
Rose McGowan Foto: Kristina Bumphrey / AP/Scanpix

Politsei leidis kokaiini reispagasi seast, mille McGowan unustas 20. jaanuaril 2017 Washingtoni Dullesi lennujaama.

Staar sõnas politseile, et kui ta kasutas lennu ajal WCd, siis keegi võttis ta seljakotis olnud rahakoti ja pani sinna kokaiinipakke.

Kokaiinipakid. Pilt on illustreeriv
Kokaiinipakid. Pilt on illustreeriv Foto: Gene J. Puskar / AP/Scanpix

McGowani teatel ei võtnud ta lennu ajal kordagi seljakotist rahakotti välja ja ta jättis seljakoti valveta vaid ühe korra kui läks WCsse.

McGowan kaitses end ka sellega, et kui ta oleks tahtnud narkootikumi tarbida, siis ta ei oleks valinud kokaiini, vaid kanepi.

«Kanep on hoopis rohkem minu rida kui kokaiin,» teatas näitlejanna.

Rose McGowan
Rose McGowan Foto: Taylor Jewell/AP/Scanpix

McGowan arreteeriti 2017. aasta oktoobris la lubati vabadusse 50 000 dollari suuruse kautsjoni vastu. Kohut näitlejanna üle ei ole veel toimunud. Süüdi mõistmisel võib teda ees oodata kümne aasta pikkune vangistus. 

Üsna pea pärast kokaiiniintsidenti teatas ta, et 1997. aastal vägistas Harvey Weinstein ta Sundance’i filmifestivalil ning hiljem andis talle suu kinnihoidmise eest 100 000 dollarit.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: John Carucci / AP/Scanpix

Winsteinile esitati süüdistus ahistamistes ja vägistamistes, kuid tuntud produtsent ei ole seda omaks võtnud. Tema sõnul toimus nii intiimne suhtlus näitlejannadega kui seks nende nõusolekul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles