FOTOD Väga suurte rindadega naise raske mure: arstid keelduvad operatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27-aastane Jenna Todd kannatab juba väga pikka aega kohutavate seljavalude käes, mida põhjustavad talle tema suured rinnad. Arstid naise juttu ei usu, väites, et ta kannatab keha düsmorfilise häire all ning keelduvad seetõttu rinnavähendusoperatsioonist, vahendab Mirror

Jenna sõnab, et tema 30GG suurune rinnakorv on talle juba pea kaksteist aastat agooniat tekitanud, ent siiski on riiklik tervishoiuamet (NHS) tema püüdlused pääseda operatsioonile tagasi lükanud.

Arstid on talle kümne aasta jooksul korduvalt väitnud, et see kõik on «tema peas kinni» ning kui ta võtaks kaalust alla, siis läheksid ka tema rinnad väiksemaks.

«Seljavalud, mida ma igapäevaselt kogenen, on kohutavad, aga mul on jäänud mulje, nagu see on normaalne, et ma end nii tunnen,» sõnab Jenna. Lisades: «Alates 13. eluaastast olen ma olnud sihtmärgiks igasugustele meeste naljadele.» Ta tunneb ka, et liigne tähelepanu rindade tõttu on teinud temast ebakindla inimese, kes tunneb enese pärast häbi.

Jenna Todd unistab päevast, mil ta ei pea enam valude käes piinlema ning oma riideid valima nõnda, et need varjaks tema suurt büsti. Samuti unistab ta sellest, et ta saaks minna tavalisse riidepoodi ja soetada sealt rinnahoidjaid. Hetkel saab Jenna endale rinnahoidjaid vaid kallitest pesupoodidest, sest seal müüakse talle sobivaid suurusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles