Kas mõned tähed tuleks Hollywoodi kuulsuste alleelt maha võtta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywood Walk of Fame
 Los Angeles
Hollywood Walk of Fame Los Angeles Foto: KYLE GRILLOT/REUTERS

Raskete ahistamissüüdistuste tuules on inimestel Hollywoodis tekkinud küsimus, kas vägistajatest filmikuulsused on ikka väärt oma tähte kuulsuste alleel, vahendab ID

60 aastat vanal Hollywoodi kuulsuste alleel, mida külastab aastas 10 millionit turisti, on oma tähed Natsismi aktivistil, mõrvaril ja paaril vägistajal ja veel paaril staaril, keda süüdistatakse seksuaalses ahistamises. 

Fotograaf Robert Lang on Hollywoodi kuulsuste allees igati pettunud. «Miks ma peaks tahtma mäletada vägistajat Bill Cosby`t?» küsib mees. Lang nimetas Hollywoodi kuulsuste allee (Hollywood Walk of Fame) ümber Hollywoodi häbistatute alleks: Hollywood Walk of Shame.

The Hollywood Walk of Fame 
The Hollywood Walk of Fame Foto: KONRAD K./SIPA/KONRAD K./SIPA

ID uuris, kas alleelt ei plaanita mõne tähte maha võtta. Ana Martinez Hollywood Chamber of Commerce`st vastas, et kindalt ei ole veel midagi otsustatud, aga kuna tegu on siiski kultuuriajalooliste austusmärkidega, ei hakka tõenäoliselt keegi neid tähti ära võtma.

Muuseas peab iga täheomanik või tema filmikompanii maksma tähe korrashoiu ja tähistamise eest 40 000 dollarit. Vahest maksab tähe kinni hoopis staari ropprikas fänn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles