Peeter Oja jalgpalli MM eel: sees on kuidagi araablase tunne lausa

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja.
Peeter Oja. Foto: LIIS TREIMANN / Scanpix

Peeter Oja kirjutas täna algava MMi eel, et tema hoiab esimeses mängus Venemaa ja Saudi Araabia vahel pöialt just araablastele, kuna sõbra jutt Saudi Araabiast läks talle sügavalt hinge.

«MM on kohe algamas,» alustas Peeter Oja. «Esimene mäng Venemaa - Saudi Araabia. Reeglina olen ikka naabrite poolt, aga... Eile kohtusin oma hea sõbraga, kes rääkis, et tema lapsepõlve sõbra ema sõbranna elas aasta Ar-Riyadis ja talle oli väga meeldinud. Eriti oli talle, siis minu sõbra lapsepõlve sõbra ema sõbrannal, imeliselt mällu sööbinud üks kuuvalgel ööl korraldatud kaamlitega safari kõrbes. Mu sõbra jutt puudutas mind niivõrd, et mul tekkis pidurdamatu soov külastada seda maad». 

Peeter jätkas: «Ikka veel ei suuda ma oma meeli kontrollida. Kõrb, kaamlid, idamaised aroomid. Sees on kuidagi araablase tunne, lausa. Sellest tingitult tuksub mu süda täna saudide poolt. Pole midagi teha, kui tahtejõudu, jääda igas olukorras iseendaks jääb vajaka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles