Robbie Williamsi vulgaarne žest Venemaa jalgpalli MMi avatseremoonial vallandas skandaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Martin Rickett / AP/Scanpix

Kui selgus, et poplaulja Robbie Williams esineb Venemaa jalgpalli MMi avatseremoonial, olid inglased pahased. Nüüd on aga Vene jalkafännid solvunud, sest popstaar näitas Moskvas Lužniki staadionil otse-eetrisse oma keskmist sõrme. 

Popstaari julget ja ilmselget p*** saatvat žesti nägid 6 miljonit televaatajat ning karta on, et klipp sellest läheb veel omakorda viral’iks. Nii mõnedki venelased olid jube enne Robbie Williamsi esinemist natuke närvis. Venemaa poliitikute sõnul naeruvääristas popstaar oma palas «Party Like A Russian» vene ajalugu, kultuuri ja traditsioone, näidates venelasi labase ja vulgaarsena. 

Sellise teaser’i saatis Robbie enne oma esinemist fännidele välja:

Leiboristide paralamendisaadik Stephen Doughty kritiseeris Williamsit enne esinemist. Doughty arvates oleks poplaulja pidanud viima end kurssi sellega, et Venemaa on teinud Süürias mitu õhurünnakut ja Venemaal diskrimineeritakse seksuaalvähemusi.

Esitades avatseremoonial oma laulu «Rock DJ» astus Robbie kaamera ette ja näitas oma keskmist sõrme. Inglise jalkafännid võtavad seda žesti huumoriga. Üks kommenteerib: Inglismaa tänaseni parim ülesastumine MMil. (England's best performance in a #WorldCup)

Vaata Robbie skandaalset esinemist järele SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles