David Guetta ja Showtek ühendasid taas jõud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
French DJ David Guetta performs during the 2017 MTV Europe Music Awards (EMA) at Wembley Arena in London on November 12, 2017. / AFP PHOTO / Ben STANSALL
French DJ David Guetta performs during the 2017 MTV Europe Music Awards (EMA) at Wembley Arena in London on November 12, 2017. / AFP PHOTO / Ben STANSALL Foto: BEN STANSALL/AFP

David Guetta ja Showtek tulid taas kokku ja lõid uue klubihiti «Your Love». See ei ole esimene kord, mil need head sõbrad koostööd teevad. Kutid on varem ühendanud oma jõud 2014 aasta suvehitiga «Bad».

Oma eelmise klubihitiga «Like I do» nautis Guetta tohutut edu. See sai kirjutatud koos Martin Garrix’i ja Brooks’iga. Nüüd on David Guetta löönud nüüd käed Showtek’iga uueks klubide ja festivalide hümniks «Your Love».

«Your Love» on eufooriline heatujupala, millest mitmed kõrgemad vokaalid sarnanevad pisut loole «Bad». Meeliergutavad süntesaatoriakordid pulseerivad koos 90ndate stiilis bassihelidega ning imelise vanakooli klaveripartiiga.

Guetta viimane klubihitt «Like I Do» koostöös Martin Garrixi ja Brooksiga on kogunud üle 350 miljoni striimi ning seda on võimalik tänaseni edetabelitest leida. Tänavu augustis esineb David Guetta ka Eestis.

David Guetta uus singel
David Guetta uus singel Foto: Promo

Kuula uut klubihitti SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles