Kallimast lahku läinud Elina Born tahab juba olla kolmekümnendates enesekindel naine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born, 2018.
Elina Born, 2018. Foto: Eero Vabamaegi/Scanpix

Võimsa lauluhääle ja lavalise olekuga Elina Born (23) on õppinud end hoidma, sisemuses on ta aga tundlik ja hell. Elumuutustele ja väljakutsetele püüab sirge seljaga vastu astuda.

Kaunis Elina Born näib vaatajatele väga enesekindla ja iseteadliku noore naisena. Meelelahutussaates «Su nägu kõlab tuttavalt» uskumatuid etteasteid teinud Elina on üllatuslikult avaldanud, et just saates osalemine on muutnud teda palju enesekindlamaks, nii oma välimuse kui esinemiste suhtes. Eelmise aasta detsembris oli veetlev lauljanna ka Anne&Stiili kaanestaariks, kus häbenemata oma kaunist dekolteed näitas. 

2015. aastal esindas Elina koos Stig Rästaga Eestit Eurovisioonil. Suureks etteasteks valmistudes võttis Elina kaalust alla ning täiendas juba olemasolevaid kehavõlusid. Abiks eratreener Mirko Miilits. 2017. aastal taas Eesti Laulul osalenud neiu figuuris märgati jälle muutust ning nii meedia, kui fännid olid kiired kommenteerima. Avaliku elu tegelane küll, kuid tegemist on ju siiski noore naisega, kel vanust praeguseks kõigest 23-aastat. Sedasorti kõrgendatud avalik tähelepanu välimuse või kehakaalu suhtes ei mõju kellelegi hästi.

 

A post shared by ELINA BORN (@elinaborn) on

Ometi on noor naine eeskujuks paljudele ning teemast avalikult rääkinud, lisades, et kaalukaotuse motivatsioon oli eelkõige soov tervist parandada. Eelmise aasta Anne&Stiili detsembri numbris avaldas ta, et on tegelikkuses tundliku natuuriga: «Tegelikult olen väga õrna hingega, küllap ma oskan selle siis ära peita.»

 

Me just casually walking down the stairs #whynot #hmeesti

A post shared by ELINA BORN (@elinaborn) on

Noore lauljanna elus on toimunud teinegi suur muutus – lahku on mindud pikaajalisest kallimast Rauno Talist. 2015. aastal valitsesid noori suured tunded ning üheskoos sisustati Kassisaba rajooni üüritud kodu. Peale mõne tähtsama ürituse ühise külastamise, näiteks presidendi vastuvõtt, on Elina hoidnud oma eraelu ja suhte noormehega pigem privaatsena. «Minu jaoks on võimatu jääda võõraks inimesega, kes on minuga iga päev koos olnud ja tunneb mind läbinisti,» sõnab ta Kroonikale

Loe täielikku intervjuud Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles