Briti poppstaar nimetas emaks olemist põrguks (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paloma Faith
Paloma Faith Foto: SCANPIX

Briti poppstaar Paloma Faith sünnitas 2016. aasta detsembris ning kuigi ta armastab oma last, siis tunnistas ta, et lapse kasvatamine on väga üksildane tegevus.

36-aastane Paloma Faith on alati olnud emadusest rääkides väga avameelne olnud. Peale emaks olemiste raskuste, üksindustunde ja isiklike piinade rääkis Paloma ka, et ta pidi emaduspuhkuse pooleli jätma, kui laulja raamatupidaja teatas, et tal on rahad otsa saamas.

Kui Paloma 2016. aastal emaks sai, siis ütles ta: «Ärge saage minust valesti aru, ma armastan oma last, aga see on põrgu.»

«Ükskõik, kui palju abi sa saada, mitte keegi ei oska selgitada, kui üksik on see tunne, kui sa ärkad öösel üles, et last rinnaga toita, ja sa veedad tunde üksinda, omaenda mõtetega. Sa kaotad mingis mõttes tahte elada, sest su hormoonid ajavad sind hulluks ja su abikaasa lihtsalt norskab sinu kõrval. See tekitab vastikust,» rääkis naine Daily Maili vahendusel.

Kuigi lauljanna on esimese lapse kasvatamisel olnud väga avameelselt karm, siis on ta öelnud, et ta tahaks veel lapsi saada.

Paloma ei ole siiamaani avaldanud lapse sugu ega nime, kuid on öelnud, et kavatseb teda sooneutraalselt kasvatada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles