Juku-kalle Raid pääses eluga liiklusõnnetusest: kuue nädala pärast võin juba joosta ringi nagu ergas põder (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid
Juku-Kalle Raid Foto: TV3

«Esimest korda elus õnnestus jalgrattaga kiirabiauto alla jääda,» kirjutas kirjanik ja poliitik Juku Kalle Raid jagades sotsiaalmeedias järjekordset uskumatut juhtumit oma kirevast elust. Sõbrad on mures ja soovitavad tal kiiremas korras EMOsse pöörduda.

«Ma olen kukkunud helikopterist raamaturiiulisse ja sõitnud rongiga – kui lõppesid rööpad – vastu puud, uppunud trammiga jõkke, olnud ka ühes surnuaias tapmise eesmärgil maasse kaevatud (minu tapmise segasid ära noorpaar ja miilits) ja siis välja ujund volgasse uppund parvelt, kus paljud surma said jne, aga Jumal üllatab,» kirjutas Juku-Kalle Facebooki.

«Esimest korda elus õnnestus jalgrattaga kiirabiauto alla jääda! See on hea uudis! ma olen muutunud konservatiivsemaks! Täna inimohvreid ei olnud, Kaatja pani Voltareni peale,» täpsustas kirjanik juhutnut.

Sõbrad lohutavad: «Aha ikka juhtub, näe Tanel Padar suutis oma ratta päris pilbasteks sõita, nati tuli tohterdada ja lavaleminekust see õnnetus igatahes ei päästnud». 

Kuid eluga pääsemine ei olnudki nii kerge. «Aga ma vean kihla, et luu on katki. Peab kunagi emosse minema, õigemini lasta ennast tassida, kuna liikumine on täiesti võimatu,» lisas Juku-Kalle.

Teine sõber rahustab: «Kuna olin Jukuga selle äparduse ajal koos, siis lubatagu öelda, et ta on juba meedikute hoole all, kes ta kenasti terveks ravivad. Aga eks ta ise annab teada, kas saab ka kipsi või pääseb niisama. Igatahes oma nutikat pead ta ära ei löönud:)»

Juku-Kalle kinnitas tunni aja eest, et saab terveks: «Nii, mingi rebend labajalas. Viis päeva on rahu, piimatoit ja lamamine, aga kuue nädala pärast võin juba joosta ringi nagu ergas põder!»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles