Mari-Leen Albers: minul ei ole Palja Porgandiga mingit tüli olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers 2016. aastal.
Mari-Leen Albers 2016. aastal. Foto: Madis Sinivee

Eile toimus pidulik Blogiauhindade jagamine, kuhu ülipopulaarne elustiiliblogija Paljas Porgand üldse kohalegi ei läinud. Eelmisel aastal näis peakorraldaja Mari-Leen Albersi ning Merilin Taimre vahel olevat väike arusaamatus. Mari-Leen kinnitab, et mingit tüli pole olnud.

Väidetav arusaamatus tekkis naiste vahel arutelu tõttu, kas Merilini promotoodetena saadud asjade müümine on eetiline või mitte. Omavahelises kirjavahetuses, milles Mari-Leen mitte seotud asjaoludel Merilinile kiidusõnu jagas, vastas naine, et Mari-Leen on tema jaoks «vastumeelne inimene» ning ebasiiraste sõnade taga on vaid kadedus. 

Mari-Leen avaldas oma blogis selle peale imestust, et mille peale üldse kade olla. Postituse alla kirjutas Merilin täpsustava kommentaari, öeldes, et Marimelli blogipostituses on kallutatud infromatsioon. Naise postitatud ekraanitõmmistest selgub, et jutuajamine oli tõesti veidi pikem ning vajas veidi enam konteksti. (Tutvu arusaamatuse pikema segitusega SIIN).

«Kas te pole ikka veel ära leppinud!?» küsib suure imestusega Brigitte Susanne Hunt, kes intervjueeris Blogiauhindade korraldajat Mari-Leen Albersit. «Minul pole Porgandiga kunagi mingit värki olnud, nagu for real,» kinnitab naine, lisades, et ta ei saa takistada seda, mida meedias kirjutatakse. 

Situatsiooni selginemiseks võttis Elu24 ühendust ka väidetava konflikti teise poole, Merilin Taimrega, kes jäi oma vastuses äärmiselt professionaalseks ning Mari-Leeni nime kordagi ei maini. Blogiauhindadel mitte osalemist põhjendab ta aga järgmiselt: «Ma tunnen, et olen lihtsalt välja kasvanud sellest ajast, et kukkuda teistega võistlema. Kõik on omamoodi head blogid ja me ei peaks omavahel võistlema. Lugejaid jagub kõigile! Sel aastal ei oleks kuidagi ka aega leidnud sellega tegelemiseks ning nädalavahetused olid kõik juba bookitud aegsasti. Seepärast ka ei osalenud.. Ei ütle see «tiitel» mu blogi kohta kokkuvõttes ju midagi.» Tõepoolest, enda ja oma värske kallima Roomet Poomi esimeses ühises videologis avaldas noor naine tuleviku suhtes elevust. Kõik suvised nädalavahetused on juba pikalt ette planeeritud ning mitte ükski neist ei saa olema veedetud Tallinnas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles