Sorry, Selena! Justin Bieber on edasi liikunud ja musitab maailma kõige seksikama naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24-aastane Justin Bieber jäi kõmupiltnike kaamerate ette, kui noorsand pargis oma silmarõõmuga miilustas.

Kanadast pärit muusik, kelle tähelend algas kord Youtube'i keskkonnast, on soojendanud taas suhted üles modelli Haley Baldwin'iga. Noored deitisid mõnda aega 2016. aastal, ent toona ei jäänud see kestma ning Justin otsustas minna tagasi Selena Gomezi juurde. 

21-aastane Hailey Baldwin valiti 2017. aastal meesteajakirja Maxim poolt maailma kõige seksikamaks naiseks. Tänavu napsas selle tiitli pesumodell Kate Upton. Vaata rohkem SIIT!

Viimasel ajal on Bieber'ile osaks saanud suur tähelepanu Selena Gomez'i tõttu, kellega pidevalt kokku-lahku minnakse. Paarike alustas deitimist esmakordselt 2011. aastal ja 2012. aastal läksid nad lahku. 

2013. aastal otsustasid nad oma suhtele uue võimaluse anda, ent seegi ei kestnud kaua. 2014. aastal kinnitas paar, et nad on taas lahus. 

Järgnesid aastad, kus mõlemad deitisid teiste inimestega, ent 2017. aasta suvel olid noored taas koos ning nautisid üksteise seltskonda. 2018. aasta märtsis teatasid nad aga, et on otsustanud lahku minna ning selleks korraks lõplikult. 

Eks paistab, mida tulevik toob... 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles