Renars Kaupers fännab eesti draakoneid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renars Kaupers
Renars Kaupers Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Läti muusika üks armastatumaid tegelasi, ansambli Brainstorm karismaatiline solist Renars Kaupers tunnistas usutluses Ukraina ajakirjale OK!, et tema hetke muusikaliste lemmikute hulka kuulub lisaks Arcade Fire`le ka Eesti oma Ewert and The Two Dragons.

Brainstormi PR manageri Guna Zucika sõnul on Draakonite uus album nende kontori plaadimängijas olnud juba mitu head nädalat: «oleme siin kõik selle vahva bändi austajad»". Zucika lisas, et draakoneid olla Kaupers tähele pannud juba 2010. aasta Positivusel.

Ewert and The Two Dragons on vägevalt toimetamas ka kodumaal - album «Good Man Down» on juba viis järjestikust nädalat olnud albumimüügiedetabeli kindel liider. Laulja Ewert Sundja tunnistas, et kuigi igasugused tabelikohad teevad meele rõõmsaks, ei tee bänd muusikat selle nimel. «Hoopis rohkem tunneme rõõmu selle üle, et meie muusika ja sellega kaasnev lüürika jõuavad inimeste hinge».

Draakoneid näeb esinemas reedel Von Krahlis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles