«Prooviabielu» Helen tõi lapse ilmale koridoris: mu sünnitus oli äärmiselt kiire

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Prooviabielu» osalised
«Prooviabielu» osalised Foto: TV3

«Prooviabielu» Helen räägib intervjuus TV3-le, mismoodi kulges tema sünnitus ning kuidas on lapsevanema rollid ära jaotatud lapse isa Kalvi-Kallega.

Helen tunnistas intervjuus, et kuigi nad on pisikese Carmeni isa Kalvi-Kallega sõbrad, siis koos nad ei ela. Omavahel jagatakse «tööülesandeid» ning Kalvi-Kalle käib oma väikest tütart vaatamas.

Samuti kinnitab Helen, et Kalvi-Kalle oli ka sünnituse juures. «Jah, ta jõudis viimasel hetkel, sest mu sünnitus oli äärmiselt kiire. Ma põhimõtteliselt sünnitasin koridoris.» Helen selgitas veel juurde, et tema sünnitus kestis kuskil seitse-kaheksa tundi. 

Värske ema tunnistab avameelselt ka, et ühele pisibeebile emaks olemine nõuab veel harjumist. «Ma ei ole üldse harjunud tegelikult, eks see kõik tuleb ajaga. See kõik tuli nii järsku, ma valmistusin nii palju kui ma sain... aga otseselt ei saa valmistuda magamata öödeks,» tunnistas Helen TV3-le. 

Vaata täispikka videointervjuud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles