Kim Kardashiani kuulsaks magatanud laulja Ray J traagiline elu sisaldab vägivalda, arreteerimisi ja südamevalu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray J on natuke Kanye Westi moodi küll.
Ray J on natuke Kanye Westi moodi küll. Foto: Wikimedia Commons

Kim Kardashiani teavad kõik. Isegi need inimesed, keda ei huvita, millega tõsielustaar igapäevaselt tegeleb, isegi need teavad, kellega on tegu. Aga väga vähesed teavad, kes on Ray J, laulja, kellega koos Kim K seksvideo tegi, mille abil naine kuulsaks sai.

William Ray Norwood juunior sündis 17. jaanuari 1981 McComb'is, Mississippis, kuid kasvas California osariigis Carsonis. Tema õde on näitleja Brandy Norwood ja nõbu räppar Snoop Dogg. 

Snoop Dogg
Snoop Dogg Foto: Kuvatõmmis

Karjäär

Ray J hakkas muusikaga tegelema juba noores eas ning sõlmis esimese plaadilepingu 1995. aastal Elektra Recordsiga. Varsti pärast seda ilmus tema esimene 15 laulust koosnev album «Everything You Want». Albumit ja selle erinevaid laule saatis mõõdukas edu.

Aastal 2000 avaldas ta koos õe Brandyga laulu «Another Day in Paradise»millest sai esikümne laul Austrias, Suurbritannias, Saksamaal, Rootsis, Šveitsis, Belgias, Norras, Iirimaal ja Madalmaades.

Pärast seda tegi mees muusikast mõneaastase pausi, kuid naases, et lõpetada oma kolmas stuudioalbum «Raydiation». Albumi tegemisel tegi ta koostööd selliste produtsentidega nagu Rodney Jerkins, Timbaland, R. Kelly ja Rob Egerton.

Siis jõudis kätte aasta 2003.

Seksvideo

Aastal 2007 sai avalikuks seksvideo, mille Ray J ning tema endine kallim Kim Kardashian 2003. aastal tegid. Pornofilmide produktsioonifirma väitis end olevat seksvideo omanik ning Kim Kardashian kaebas nad kohtusse. Kim K ja Vivid leppisid kohtuväliselt kokku, et produktsioonifirma maksab naisele kompensatsiooniks viis miljonit dollarit.

Kim Kardashian naudib siiamaani seksvideo järgset kuulsust.
Kim Kardashian naudib siiamaani seksvideo järgset kuulsust. Foto: MAVRIXONLINE.COM / SCANPIX

Elu pärast

Sellega algas Kim Kardashiani ja tema perekonna esiletõus USA meediamaastikul. Ja kuna Kim K tõus oli niivõrd kiire ja märkimisväärne, siis Ray J enam suure tähelepanu osaliseks ei saanudki. Tema keskpärane muusika ja väikene edu asendus muusikamaailma äärealadel tegutsemisega. Ray J pidi kõrvalt vaatama, kuidas nii Snoop Dogg kui Kim Kardashian iga aastaga üha rikkamaks ja rikkamaks saavad.

Kõige tipuks kaotas Ray J aastal 2012 ka oma hea sõbra Whitney Houstoni, kes kogemata vanni ära uppus. Legendaarse naislaulja surmast kuuldes tormas mees hotelli kohale, kus naine suri, ning nõudis sviiti sissepääsu. Ray muutus nii agressiivseks, et sündmuskohta valvanud politseinikud pidid mehe jõuga maha suruma.

Hiljem sõnas Brandy Norwood, et Ray oli Whitney surmast šokeeritud ja väga pikalt oli mees emotsionaalselt kauge, kuna Ray ja Whitney olid lähedased sõbrad.

Seadusega pahuksis

Aastal 2011 ründas Ray teist räpparit Fabolousi, kes väidetavalt mängis poksija Floyd Mayweather Jr dokumentaalfilmi ajal luba küsimata tema laulu. 

Aastal 2014 süüdistas üks naine Rayd tema tagumiku näppimises. Pärast seda kutsuti politsei sündmuskohale. Kui aga hotell palus, kus intsident aset leidis ja Ray ööbis, palus mehel lahkuda, läks mees närvi ja hakkas politseile vastu.

Hiljem esitati mehele süüdistus neljas erinevas väärteos: seksuaalne väärtegu, politsei auto kallal vandaalitsemine, politsei poole sülitamine ja vahistamisele vastuhakkamine.

Abielu ja laps

Umbes samal ajal kohtas Ray oma tulevast abikaasat Princess Love'i, kellega ta abiellus 2016. aasta augustis. 

Selle aasta maikuu lõpul tervitati siia ilma oma ühislast, pisitütart Melodyt.

 

Introducing Melody Love Norwood ? @okmagazine

A post shared by Princess Love Norwood (@princesslove) on

USA isadepäevaga seoses pühendas mees tütrele laulu «Melody».

Elu nüüd

Ray on püüdnud peale muusika oma kätt ka näitlejana, tehes kaasa erinevates telesarjades ja filmides. Ta osales ka Briti tõsielusarjas «Celebrity Big Brother» aastal 2017 ning telefilmis «Sharknado 3: Oh Hell No!» aastal 2015.

Alates aastast 2014 osaleb ta tõsielusarjas «Love & Hip Hop: Hollywood» koos oma abikaasa Princess Love'iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles