Superstaarisaate finalist Merilin Mälk: minus on tükike Rihannat (4)

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib superstaari" Helis Järevepere-Luik ja Merilin Mälk
"Eesti otsib superstaari" Helis Järevepere-Luik ja Merilin Mälk Foto: TV3

Superstaarisaate finalist Merilin Mälk langes napilt enne superfinaali saatest välja. Täna tunnistab särav Saarema neiu Elu24-le, et tegeleb ikka kooli kõrvalt aktiivselt ka muusikaga edasi. 

Koit Toome leidis talendisaates «Eesti otsib superstaari», et selliseid vokaliste nagu Merilin Mälk, meil Eestimaal ei ole. Elu24 uuris, kuidas superstaaridel suvel läheb. «Nüüd kui saade on läbi, hakkasin tegelema ka kooliasjadega ning selle kõrvalt tegelen ka muusikaga,» räägib Merilin.

Merilin tunnistab, et tema mõtetes on looming. «Tahaks väga miskit luua, see on miski, mida ma teen, kui kooliasjadega olen lõpetanud. Teen neid asju vaheldumisi,» täpsustab laulja. Puhkamisest ei ole Merilini puhul suvel juttugi. «Absoluutselt ei tunne, et peaksin puhkama. Tegelen muusikaga rohkem kui varem,» räägib ta.

Oma muusikastiili Merilin veel täpselt piiritlema ei kipu. «Kuna alustasin muusikaga nii hilja, siis tunnen, et ikka veel avastan, milline artist ma olen ja mida ma teha tahan.» Kuid tugevad eeskujud on tal juba väljakujunenud. «Mul on aimdus, et minus on tükike Rihannat,» ütleb Merilin. «Laulukirjutamises ma veel nii osav ei ole, aga seegi on põnev protsess, tahan selle kallal edaspidi ka tööd teha,» lisab neiu.

 

☀️? näeme homme Saku laval ???⭐️. Foto: Martin Ahven

A post shared by Merilin Mälk (@merilinmlk) on

Oma saatekaaslastest sõpradega Merilin tihti ei kohtu, sest seda on keeruline organiseerida, kuna ta ise elab Saaremaal. «Peale superfinaali suhtleme ikka edasi teistega, nüüd Tallinna Merepäevadel esineme ka ühe pundiga koos,» lisab tütarlaps.

"Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow
"Eesti otsib superstaari 2018" finaalshow Foto: Kalev Lilleorg
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles